P77.dk: Svineaktion mod Aarhus moske skal efterforskes siger Tyrkiets ambassadør

En muslimsk NGO- organisation og tyrkiets amabssadør i Danmark, kræver omgående politiefterforskning af en svineaktion mod Eyup Sultan moskeen i Aarhus. Skriver Margrethe S. Hansen på Netmagasinet P77.dk

-Og fortsætter
Netmagasinet P77.dk kunne i forrige måned vise flere fotos af højreekstremister

iklædt svinemasker, korsridder skjold og svinekød på hjemmelavet treforke igang med at chikanere muslimer fra Eyup Sultan moskeen i Aarhus.

Billederne skabte heftig debat og nu er den muslimske organisation IGMG, der arbejder med at forbedre retssikkerheden for muslimer i Europa og tyrkiets ambassadør i Danmark gået ind i sagen.

Begge parter kræver at politiet efterforsker hændelsen og retsforfølger højreekstremisterne for hadeforbrydelse mod muslimer i Aarhus.

Svineaktionen er meldt til politiet af brugerne af Eyup Sultan moskeen i Aarhus.

Ifølge IGMG er tyrkiets ambassadør i Danmark rystet over hændelsen og ser det som endnu et udtryk for hetz mod muslimer i Danmark.

Bagmændende for svineaktionen skal findes i en mindre udbrydergruppe,
fra den stærkt antimuslimske organisation Danish Defence League.

Udbrydergruppen der kalder sig for Dansk Modstand er stiftet af Bo Vildbrand og Brian Greve Kjær der kalder sig for Brian Djursland på internettet.

Begge blev smidt ud af Danish Defence League efter en periode med intern uro om tyveri af Danish Defence Leagues økonomiske middler. Skriver Margrethe S. Hansen på Netmagasinet P77.dk

Reference
Margrethe S. Hansen/ Netmagasinet P77.dk

Bo Vildbrand kalder sig også for Bo Rightwing på Facebook, – hvor man kan opleve ham på en offentlige facebook-profil, – i dialog, med Allan Fibecker som er dømt for omfattende hashkriminalitet

For yderlig læsning

Ballade hos SIAD og Danish Defence League optrappes med stævning og politianmeldelse

Allan Fibecker fuldstændig rystet over debattører som lægger navn til et nazistyret foretagende

Nazist organiser anti-muslimsk demonstration i Göteborg
Bo Vilbran alias FB- Profilerne: Bo rightwing, Ddl crew, Max Manus, Kejser Wildbrand, Bo wilbrand – m.v. deltager i den Narzist-organiserede demostration.