Partiet Liberale borgerlige bumser i hvervekampange

141120161624

Partiet Liberale borgerlige bumser i hvervekampanke
Konceptet ligner noget i retning af det som bruges i pyramide-selskaber og kulter.

Drømmefabrikken
Deltagere headhuntes på netten, af dygtige rekrutteringsspecialister via jobdatabaser og net-platforme for arbejdsløse der inviteres til hvervemøder med familie-realteret venner, hvor omkring en tredjedel af deltagerne er klapkører, – som skal gejle en stemning op.

Hvervemødet
En konferencier holder styr på trådene og præsentere foredragsholderne, der mærkværdigvis ofte har »skrevet« nogle meget informative bøger om, hvordan man bliver rig og berømt på to minutter.

Eftersalg
Bøgerne kan naturligvis købes på lokaliteten, efter mødet hvor deltagerne også kan melde sig ind i partiet og reservere plads på kommende kurser, hvor erfarne certificeret coach og mentorer, hjælper med at udvikle deltagernes evner, spids-kompetencer – og meget, meget mere.

Flere niveauer
Det første skridt er afgørende for din personlige udvikling, der opbygger stærke kompetencer i tæt samspil med landets førende coach -forskere og -praktikere, – inden du indgår i opstillet-teams til støtte for folketingskandidater for partiet, Liberale borgerlige bumser.

Partiets serviceydelser
Der er naturligvis udgifter forbundet med at modtage partiets serviceydelser, men her kommer partiet, sine medlemmer til undsætning og kan tilbyde flere løsninger.

»Special price for you my friend«
Skræddersyet billige lånemuligheder, kun for parti-medlemmer, der også kan tilbydes erhvervsmuligheder som selvstændig næringsdrivende, herunder hjælp til oprettelsen af web-shop med et bredt tilbud af alternative varer, så som elegante beklædningsgenstande eller eksklusive hudplejeserier og spændende hemmelige helbredende urter fra det asiatiske kontinent.

For yderlig læsning

Special price for you my friend