Pia Kjærsgaard: Kan I gætte hvem det er

Pia Kjærsgaard: Kan I gætte hvem det er
-som er gået ‘under cover’ på Santorini?

Skriver profilen Pia Kjærsgaard på Facebook
Og det er nok rigtig mange som kan.

Der er omkring 1.925 som ‘syntes godt om’.
Man kan vel godt forstå, -at når man sidder i partiledelsen, i et parti, som ret ofte må smide medlemmer ud af af partiet -så kan der måske opstå et behov for at gå -sådan lidt ‘under cover’ -en gang imellem.
Faktisk tror jeg også, at jeg ville skamme mig -hvis jeg havde været så uheldig at være i samme situation som Pia Kjærsgaard.

I dag -mandag -skal Pia Kjærsgaard deltage i et pogram, i DR P1 Formiddag fra
kl. 9.09 – 10.00, hvor Pia Kjærsgaard skal fortælle om de mange år i politik.

Det sædvanlige emne -der -som en anden trivi af Barbara Cartland, kan fortælles i utallige variationer, -som alle flytte fokus væk fra de politiske beslutninger, som partiet har bidraget til at vedtage.
 

For yderlig læsning

//cafe-ejer-jeg-vil-ikke-have-hende-pa-mit-vaertshus
 

Netavisen, P77.dk – //P77-Dansk-Folkeparti-smider-lokalpolitiker-ud-for-muslimhad-på-Facebook
 

Dansk-Folkeparti-byrådsmedlem-tiltales-for-grov-vold