Pia Kjærsgaard, nu som pølse-dommer

Pia Kjærsgaard, nu som “pølse-dommer”
Årets Danske national-pølse kåres onsdag den 16. maj 2012, som står i pølsens tegn.

Pia Kjærsgaard, som jo ikke mindst er kendt for sin gode smag, deltager i aften, den 16 maj 2012. i Aftenshowet på TV-mediet DR1 fra kl. 19:05 – 20:00.

Madkulturen og de Danske Slagtermestre er gået sammen om at udfordre kvaliteten af danskernes nationalspise –pølsen – for at præsentere danskerne for mere saft, kraft, kød og smag på sommerens menuer.

Madkulturen og de Danske Slagtermestre er gået sammen om at udfordre kvaliteten af danskernes nationalspise pølsen – for at præsentere danskerne for mere saft, kraft, kød og smag på sommerens menuer.

-Jeg deltager i det smagepanel, som i Aftenshowet skal bedømme de nominerede grillpølser, Skriver profilen Pia Kjærsgaard på webstedet Facebook. (Link til screendump her)

-Den pølse, som løber med titlen ‘årets grillpølse’ vil få sin debut på Roskilde Dyrskue i begyndelsen af juni, når 90.000 besøgene vil få den serveret fra pølsevognene på pladsen.

Endelig vil opskriften på årets pølse blive distribueret ud til samtlige slagtermestre landet over, således at alle danskere får mulighed for at nyde pølsen lokalt. Skriver man på netmediet madkulturen.dk

* Hvor er vi bare heldige.

Reference
profilen Pia Kjærsgaard på webstedet Facebook
netportalen, madkulturen.dk

For yderlig læsning

Landsforeningen for Svin
 
Hvorfor vil forældre ikke kalde deres døtre Pia
 
Vis mig dit køleskab Pia Kjærsgaard
 
Pia Kjærsgaard ville ikke debattere arbejdsløses vilkår i TV2