Pia Kjærsgaards fanside reklamerer for højreekstremister på Facebook


 
I modsætning til mange andre kommentarer og links som redaktionen bag Pia Kjærsgaard-fansiden på Facebook sletter hver dag, får en reklame for hadegruppen Danish Defense League lov til at stå og blomstre. Skriver Margrethe S. Hansen på NetAvisen P77.dk 
-Og fortsætter.
Flere af Pia Kjærsgaards fans syntes ovenikøbet rigtig godt om gruppen.

Dansk Folkepartis leder Pia Kjærsgaard er på med egen fanside, der har over 13.000 -syntes godt om-fans.

Fansiden administreres ifølge oplysninger på profilen af Dansk Folkepartis eget sekretariat.
På fansiden kan man kommentere statusopdateringer skrevet af Dansk Folkeparti.

Nogen gange kan man også læse status-opdateringer, der fremstår som værende skrevet af Pia Kjærsgaard.

Men man kan også selv skrive en statusbesked eller indsende et link, som man gerne vil dele med Pia Kjærsgaard og dem som syntes godt om hende.

En af dem som gerne vil dele et link, er Danish Defense League, en nystartet antimuslimsk og racistisk gruppe, der forsøger at etablere sig på den danske ekstreme højrefløj.

Danish Defense League forsøger primært at hverve nye medlemmer via internettet og er især aktive på Facebook, hvor de reklamerer for sig selv i grupper med et kritisk syn på muslimer.

Danish Defense Leauge er stiftet af personer, som alle er kendte for at samarbejde med andre hadegrupper såsom Stop Islamiseringen af Danmark (SIAD) og den engelske navnesøster English Defense League.

Danish Defense Leauge er således den danske afdeling af den engelske voldelige antimuslim-gruppe English Defense Leauge, der af flere engelske politikere er sammenlignet med 30ernes voldelige fascister.

Reference
//p77.dk-blogs/shansen/facebook-fanside-for-pia-k-nu-med-reklame-for-hojreekstremister