Planter Liberal Alliance medie-agurker?

Lidt pudsigt -at samme dag som Liberal Alliance (LA) lancerer deres bud på en kontanthjælpsreform, dukker der er video op, som skal forestille at afsløre huller i kontanthjælpssystemet.

Med tak til
Runa Dorph-Petersen Espersen
Erik Adelfred og Birgit Bergløv

Den unge ophavsmand til videoen viser sig at komme fra Liberal Alliances ungdom

Videoen har adskillige huller som ikke passer med virkeligheden.
Bl.a. omtales en starthjælp som ikke har eksisteret i lang tid.

Man hører intet til at ydelsescenter og jobcenter er fuldstændigt adskilte, og at ansøgning om enkeltydelser foretages ved en helt tredie instans hos borgerservice.

Den unge mand i filmen skal forestille at have sagt sine 2 gode jobs op for at leve på en ungeydelse for udeboende, der de første 6 mdr. giver en nettoydelse på 4.700 kr. og derefter 4.000 kr.

Det beløb skulle være så højt, at de unge ikke gider at arbejde?
Man hører intet om, at der skal afleveres kontoudtog for de sidste 3 mdr. samt underskrive erklæring om at man intet ejer, bliver krydsforhørt om personlige forhold osv osv.

210220131612

Filmen er i den grad et stunt i propagandaøjemed, med så mange huller, at det er til at krumme tæer over.

Jeg bliver ærlig talt vred over, at sådan nogle overklasseløg fra Hellerup, der har fået alt serveret, tillader sig at mistænkeliggøre unge, for hvem det ikke er et stunt, at skulle leve på så små beløb.

210220131641

-Casper Christensen har igen taget røven på danskerne, hans firma Douglas Entertainment har lavet videoen “Bistandsland”. 

210220131811

Hovedmanden bag den er, Nicolai Achton, der bl.a. sammen med Kristoffer Eriksen, opfandt den falske reality-stjerne Ciano og også opstillede Kristoffer Eriksen som et falskfolketingskandidat for Dansk Folkeparti, og vi kender jo alle historien om natklubben, der kun ville lukke smukke mennesker ind.

250520142217

Lidt sjovt at alle hopper i med begge ben, når disse fup-historier kommer frem, specielt når det er de samme mennesker, der laver dem. Skriver Erik Adelfred på webportalen, facebook.

Reference
Hjemmesiden //information.dk -80/265622
Hjemmesiden //ekstrabladet.dk /nyheder/samfund/article3998683
Hjemmesiden //ekstrabladet.dk /nyheder/politik/danskpolitik/article1924339

For yderlig læsning

Liberal Bodega-Alliance
 
Debatten, Havde Johnny Larsen ret?
 
Undskyld mig hr Anders Samuelsen, Liberal Alliance
 

1 comment on Planter Liberal Alliance medie-agurker?

  1. Det er da igen et stunt fra LA´s gruppe, og produceret af Casper C.

    Filmen er så urealistisk, at jeg ikke håber nogen tror på indholdet. Tænk, at sådan en lille stup film, kan skabe så meget røre i andedammen, men alligevel godt at der kommer en debat. Dels om vore politikere, dels om bistandssystemet, som altså ikke sådan er lige til at narre.

Comments are closed.