Pressemeddelse fra Danish defence leauge

Åben gruppe
Vi er en folkebevægelse der arbejder for at bevare Den Danske Grundlov.
Vi er for det danske demokrati, som vi kender den

Offentliggjort på Facebook, i gruppen, SIAD Stop Islamiseringen Af Danmark

Kristian Reher 11. maj.
Åben meddelse til alle.
Der har i den senere tid efter d.31 marts i Aarhus opstået visse spørgsmål om strukturen i Danish defence leauge.

Vi vil her prøve at besvare spørgsmålene klart og tydeligt så ingen er i tvivl .

Danish defence leauge inviterede, Danske defence leauge, som ledes efter vores seneste oplysninger af enkelt personen GH. til at deltage i demoen den 31 marts i Aarhus og det takkede man ja til.

Netavisen, P77.dk – //p77.dk/radikalisering/danmark/hells-angels-supporter-skal-byde-edl-velkommen-i-aarhus

Det sammenarbejde gjaldt kun i denne demo og vi i Danish defence leauge er glade for “danskes” deltagelse de udvalgte gjorde et stort og flot stykke arbejde for vores fælles sag og der er ingen tvivl om at “danske” skal ha en stor del af æren for at dagen forløb som en kæmpe succes.

– Se-EDL-NEWS-Ydmyget-i-Århus–Til-grin-i-BBC-Debatpogram

Vi i Danish defence leauge må dog fastslå at det var en engangsforestilling at, Danske, blev inviteret med, ikke sådan at forstå at de aldrig bliver inviteret med igen men vi har i Danish defence leauge kun en fast sammenarbejdspartner og det er SIAD under Anders Gravers.

Fortsættes efter screen-dump.

Netavisen, P77.dk – //p77.dk/radikalisering/danmark/df-tina-graeder-ud-hos-hojreekstremister

Fortsat
Vi har valgt Anders Gravers som fast partner i kampen mod islam fordi vi mener han er den bedste til at fremføre vores politiske holdninger og synspunkter og er den spydspids der kan samle vores kræfter til den kamp der ligger foran os.

SIAD er dermed den eneste faste sammenarbejds-partner vi i Danish defence leauge har og det er hermed slået fast med syv tommer søm.

Vi er altid åbne over for forslag om sammenarbejde men andre fraktioner hvis det kan forenes med vores mål men det kommer aldrig og lad mig understrege ALDRIG på tale at sammenarbejde med fraktioner der repræsentere totalitær ideologi eller forsøger som enkelt person at fremme sin egen idelogi og styrke egen magt, anskuelse eller politiske holdning.

-danske, er herefter begyndt at skrive ting som ikke har hold i virkeligheden og dem maner vi hermed også i jorden.
-danske, skriver på deres site :det er derfor vi har denne infight, på grund Kasper, som er den selfmade leder, og ingen siger noget, han gør hvad det passer ham, og alle slikker hans røv, og han har taget en enevældig beslutning og eksluderet Gary og Freeja, fordi de har sagt sandheden, men det er fint de kom til os for at samarbejde,ikke den anden vej rundt, de er sgu ligesom Bo og Co. Men vi kører videre, uden dem.

Danish defence leauge: Kasper er valgt som spydspids af en enig ledergruppe og der kan ikke sættes en eneste finger på dette faktum.

Se-Håb-ikke-had-blog-Voldelig-dansk-racist-i-Luton-Demo

Vi undre os over, Danske, har en mening om dette da det ikke er normalt at blande sig i andre fraktioners ledelses afgørelser uden at ha været til stede hvilket, Danske, naturligvis ikke har da de er en helt anden fraktion end os .

-danske, skriver på deres site, Englænderen, der har et navn, startede ligesom DDL op, sammen med Freja Lindgren og 2 andre, han nedgør ingen, men fortæller sandheden, om nyankomne powertripping cunts, der prøver at vælte os alle af pinden, og overtage styringen, læs lige på lektien brormand,og hvad har tatoveringer at gøre med hvor højt oppe man er i et hieraki, man selv har startet, eller bygget op? -og Englænder der stjæler job, øh bøh, eller var det polakker, måske er det trolde, DOOOOOOH, når men du må videre, hygge og alt det der!

Danish defence leauge, vi har på intet tidspunkt blandet os i hvad, danske, går og laver og vi har ingen ønsker om at vælte nogle af, pinden, som de skriver.

Det er for os ganske underligt at læse disse linjer der for det første er nedladende gadedrenge sprog af værste skuffe men også er så langt fra noget vi kan genkende fra et normalt synspunkt.

Lad os slå fast venner
Danish defence leauge er ikke og ej heller bliver vi sammen-tømret med, Danske
Vi er DDL med fuld opbakning fra EDL og det er fastslået.
Vi er ikke ansvarlige for hvad andre fraktioner siger, laver eller arrangerer blot fordi deres navne minder om vores.

mange venlige hilsner
Leder gruppen i DDL / Kristian Reher 11. maj.
for 37 minutter siden
 
Se-også-Tre-landsby-tosser-og-en-plastikkasse