projektantifa.dk: Nazister og anti-muslimer på gaden i Herning


Omkring 40 personer fra racistiske og nazistiske grupper gik lørdag på gaden i Herning.

Demonstrationen var et forsøg på at tjene politiske point på den tragiske voldtægt af en 10-årig pige i bydelen Gullestrup. Skriver Netmediet projektantifa.dk. -Og fortsætter
Lørdag formiddag klokken 12 trodsede 40-50 antiracister fra Herning, Viborg, Silkeborg og Århus decemberkulden og mødtes på Torvet i Herning for sammen at forsøge, at skabe en modvægt til den racistiske manifestation, indkaldt af Anders Gravers og SIAD, under parolen, Vores piger skal kunne gå i fred, 100 meter derfra.

Den racistiske manifestation foregik på Tinghuspladsen efter i første omgang at været blevet flyttet af politiet fra Poulsens Plads.

SIAD havde fået opbakning fra Danish Defence League (DDL), to københavnske medlemmer af pro-SIAD fløjen i Danmarks Nationale Front, en lille gruppe White Pride-folk fra Århus samt en tidligere Dansk Front’er fra lokalområdet.

På Torvet var der fællessang, varm kaffe på kanden og taler ved repræsentanter fra, Gullestrup for Retfærdighed, DFUNK (Dansk Flygtningehjælps Ungdoms-netværk) samt lokale beboere fra Gullestrup, alt imens julemænd stod på Bredgade og underholdt omkringstående borgere med musik på blæseinstrumenter.

Reference
Netmediet projektantifa.dk/nyheder/article/nazister-og-anti-muslimer-pa-gaden

For yderlig læsning

Anders-Gravers-Tilbage-fra-vellykket-demonstration-med-over-100-deltagere
 
Anholdelse og ballade i Herning
 
Ballade i Herning –chokerede herningensere flygtede
 
Pernille Bendixen Der er ikke tale om, at DDL eller SIAD er voldelige
 
Balladen med Westboro Baptist Church minder mig om SIOE/Trykkefrihedsselskabet