Q Freedom, højrefløjens muntre hjørne

Q Freedom, højrefløjens muntre hjørne
Q Freedom er en forening på den yderste højrefløj som tog over hvor foreningen Kvinder for frihed slap i slutningen af 2008.

Med en ny forkvinde, Liselott Blixt, forsøgte man i slutningen af 2010. at sparke liv i foreningen Kvinder for frihed igen.

Det forsøg ophørte, stort set med citronmåne-happeningen.

Q Freedom blev stiftet januar 2009. med et moderigtigt navn som nok har fået mange til at tro at der var tale om noget nyt.

Det er der ikke…
Tørklædehysteriet fortsætter i bedste trykkefrihedsselskabsstil, som da det i sin tid blev startet op.

Forkvinden Elmas Berke holder sig ikke tilbage.
På internettet kan hun opleves som skribent på hadesiden eticha, der har tilslutning fra Louise Freevers gamle webmaster Ebbe Talleruphuus, Nicolai Sennels, Anne Marie Buch og Hans Erling Jensen.

Forbindelser til foreninger som SIAD, Trykkefrihedsselskabet, Dansk Folkeparti og Den Danske Forening m.v. er vel overflødige at nævne

Vi befinder os i det senarie så langt ude på højrefløjen at det sikkert har været nødvendigt,
at forlænge den med et bræt.

Billedet: Anne Marie Buch ankommer og Elmas Berke vil gerne vise hvor dygtig hun har været,
så hun drejer sig så Anne Marie kan se det hun har sat fast på ryggen af sin jakke.

Billedet: Ja -Det var virkeligt morsomt, -syntes man.

Billedet: Elmas Berke, Karen West, Inger Rosenberg Larsen og Anne Marie Buch (bannerholder th.)

For yderlig læsning

Er det iorden at præster støtter ydmygelser af børn?
 
Ingen gider foreningen ‘Kvinder for frihed’
 
Firma med flere kasketter hyret af Jobcenter
 
Skandaløs demostration i København
 
Netværket extra: Det store islamofobiske korstog
 
Et indblik i demonstrationen mod Hizb-ut-Tahrir’s debatmøde – 21/1 2011
 
Kvindebevægelsen Q Freedom og den ‘skjulte’ dagsorden

1 comment on Q Freedom, højrefløjens muntre hjørne

 1. Åh, må jeg lige være fri!!??
  Det er så nemt at drage konklusioner på antagelser. Anne-Marie blev spurgt om, hun kunne holde banneren et øjeblik, så Karen kunne få sig en smøg. Og på mit skilt står der faktisk: Allah elsker mig. OGSÅ uden tørklæde. Så lad være med at piske en stemning, der ikke er der op.

  Hvad skriverierne på Eticha angår, så gør dig selv en tjeneste at undersøge sandheden og omstændighederne bag teksterne.

  Pudsigt, du angriber os for at være på højrefløjens, mens højrefløjen anklager os for at være på islamisternes side.

  Ingen af jer kunne tage mere fejl. Vi prøver faktisk at balancere på midten. Vi lider ikke af berøringsangst som visse andre, og kan sagtens stille spørgsmålstegn ved emner, der måske i dine ører lyder som højrefløjs- og i andres ører som islamistisk retorik.

  Snart bliver man klandret for det ene og snart det andet. Muslimer er små sølle stakler, der hele tiden skal holdes i hånd af velmenende og bedrevidende (læs arrogante)mennesker, der synes at vide, hvad der er bedst for os. Vi ved det jo åbenbart ikke selv og så er det da vel nok godt for os, at vi har kloge mennesker som dig, til at tage vores kampe for os.

  Hvis ikke vi er små stakler, er vi en belastning for det danske samfund og dermed ressourcekrævende.

  I skænker det ikke en tanke, at vi faktisk godt kan være af muslimsk oprindelse og være kritisk overfor vor kulturs svagheder.Hvor længe skal vi blive ved med at henvise til den kultur folk kommer fra? Det handler om det, der finder sted her i landet. Hvis det, muslimske kvinder udsættes for ikke er godt nok til din datter, din søster eller din mor er det heller ikke godt nok for dine muslimske medsøstre!!! Moral er godt, men dobbeltmoral er dobbelt så godt.

  Tørklædehysteriet må stå for din egen regning. Hvis du havde gidet ulejlige dig med at lytte til min tale ved demonstrationen, ville du have hørt: “Q Freedom demonstrerer imod HUT’s undertrykkende kvindesyn. Vi arbejder for at øge opmærksomheden på at man som muslimsk kvinde – MED eller UDEN tørklæde- godt kan fungere i et demokratisk samfund som det danske. Vi er interesserede i, hvad kvinder har i hovedet og ikke PÅ hovedet. Vi – kvinder i Danmark – er lige. Socialt som for loven – og det skal HUT ikke forsøge at ændre på…”

  Uanset om du kan lide det eller ej, kæmper vi for retten til det frie valg. Det frie valg, om det så er retten til at gå med tørklæde eller til ikke at gå med tørklæde, selvom man er af muslimsk oprindelse. Hvor utroligt, det så end må lyde i dine såkaldt humanistiske ører, så er det faktisk en ret, vi er nødt til at kæmpe for – retten til ikke at gå med tørklæde, uden at blive mødt med fordømmende ord og evig påmindelse om, at vi ikke er rigtige muslimer, hvis/ når vi ikke går med tørklæde.
  Gør dig selv en tjeneste og sæt dig ind i tingene, før du udtaler dig. Din troværdighed med dette indlæg, lider et alvorligt knæk, for det passer ganske enkelt ikke.

  MVH
  Elmas Berke

Comments are closed.