Samfundsfjende forsøgt politianmeldt igen

Billedet: Olaf la Cour med ‘tænkehat’ ala Georg Gearløs, da han syntes at mangle sådan en

Samfundsfjende forsøgt politianmeldt igen
Nu skulle jeg angiveligt være forsøgt politianmeldt igen. – Og ligesom i Andeby Tidende, så er det ganske vist.

Det skriver Olaf la Cour lidt om i en facebook-opdatering.
Antagelig er han mopset over et eller andet, – efter jeg afslørede hang til Brevik-fantasi …
 
Breivik tanker lige under huden

Mærkværdig adfærd.

Olaf la Cour:
“17. august 2012 kl. 11.27” I går i nærheden af Herning, Ringkobing
Efter at Carl-Erik Zølck nu endnu en gang har valgt at forfølge mig, så har jeg her i formiddag indgivet politianmeldelse mod ham for følgende forhold:
1. Grov personlig forfølgelse
2. Dataindbrud
3. Injurie
4. Omgåelse af persondataloven
Strafferammen er op til 6 år.
2 personer synes godt om dette.

Olaf la Cour: Den er fulgt op med krav om et polititilhold.
17. august 2012 kl. 11.28 – Synes godt om

Olaf la Cour: Tag så et kig på denne side:https //facebook.com/groups/125485844264324/  Her er en hel flok af Zølcks muldvarpe samlet på et sted. Er det ikke fantastisk ?

Og her har de KUN et formål: At fremkomme med så mange injurier mod mig, Ingelise, Helle Skatteål og et par andre stykker. Der ses intet andet formål. Men det hele gemmes til en anmeldelse mod et par stykker af dem.

17. august 2012 kl. 11.39 – Synes godt om
Torben Gamst-Johansen: Der er desværre en del andre personer og (måske) organisationer, som i den nærmeste tid kan forvente lignende anmeldelser.

Jeg kan kun opfordre ALLE mine venner til at gennemgå deres vennelister og gruppemedlemskaber med en “tættekam”.

Der er personer her på FB, som udgiver sig for at være noget eller nogen for blot via diverse “edb-fiksfakserier”, (ingen nævnt/ingen glemt), skaffer sig adgang til oplysninger om andre “gruppemedlemmer” til EGET brug.
17. august 2012 kl. 11.42  – via mobil Synes godt om 1

Olaf la Cour: Ja Torben det er jo sagen i en nødeskal. Men nu påstår jeg at han har lavet indbrud for at få materiale, og hvis han har andre til det, så han jo bevise det. Det der dog tæller kraftigst her, det er Grov personlig forfølgelse som kan give op til 6 års fængsel. Da han nu har forfulgt mi i knap 2 mdr, så er vi på vej mod det grove.
17. august 2012 kl. 11.44 – Synes godt om

Torben Gamst-Johansen: Eksempler på typer af personer, som man skal være på vagt overfor, er personer som tilsyneladende er venner med alle fra “øst til vest” og “syd til nord” og som SAMTIDIG driver diverse “aktiviteter” indenfor medie branchen eller vedr. politiske emner. De kan have en helt anden “dagsorden”, end den officielle, som de gør alt for at være “kendt for”.
17. august 2012 kl. 11.53 – via mobil – Synes godt om 2

Ingelise Kirstine Hygum Raaberg: Og vi tilhører ikke engang samme parti :-)
17. august 2012 kl. 14.36 – Synes godt om

Ellen Ewers: Det var dog en kedelig sag. Held og lykke med at få ham dømt!!!
18. august 2012 kl. 08.44 – Synes godt om

Olaf la Cour: Nu får vi jo se hvorvidt det danske (uduelige) politi overhovedet gider tage sig af det. Det er jo ikke en kæmpesag hvor en billist der har kørt 60-70 km/t hvor der var en hastighedsbegrænsning på 50 Km/t….
18. august 2012 kl. 10.01 – Synes godt om 1

For yderlig læsning

Mindehøjtidelighed for Utøya og Oslo i Svendborg. 22.7.12.
 
Bestyrelsesmedlem i Venstre syntes godt om Brevik fantasi

13 comments on Samfundsfjende forsøgt politianmeldt igen

 1. Underholdning i top som altid :)

  ZØLCK ER SAMFUNDETS FJENDE NUMMER ET!!! HAN GENTAGER NEMLIG HVAD VI SELV HAR SAGT!! TÆNK AT MAN KAN VÆRE SÅ OND!! :)

  I det mindste sagde tossen den første sande sætning i hele sit liv : “Det er jo ikke en kæmpe sag”.

  Man må da håbe at han ikke får en bøde for at spilde poltiets tid, for han kan da ikke ha´ ret tyk hud, og går da endnu mere psykisk ned i så fald.

  Det med den tynde hud baseret på, at man ser det som grov kriminalitet, at offentliggøre mordtrusler mod en selv, som ellers kun var halvoffentlige samt at lægge et billede ud, som antyder den store kendte kliché om racistiske landsbytosser og deres eneste chance for kvindeselskab.

  Eller thai jeg helt fejl?? :D

 2. Snup en tudekiks La Røvhul jeg giver som jeg skrev første omgang;-))

  Til den zølles forsvar, ikke at jeg bryder mig om ham, så er du helt forkert på den.

  Jeg vil i al beskedenhed og som det venlige menneske jeg er foreslå, at du og dine kumpaner anmelder jer selv;-))

  /Kaja Madsen

 3. La Røv – Hvordan er det, at smage sin egen medicin???

  At jagte uskyldige i dit bebrillede hovedet, er sgu ikke så smart vel?? og mht. Zølle (som jeg ikke bryder mig særlig meget om) så er han denne gang helt og totalt uskyldig;-))

  Smut du ned til PET, de vil grine af dig, lige som alle vi andre “mulvarper” gør;-))

  Do not step twice – asshole! – Gro en hjerne!

 4. “Konvertitterne er dem vi først skal klynge op i lygtepælene når vi siger farvel til islam”

  Citat: Olaf la Cour

 5. Flot hat, Olaf er den hjemmelavet?? Den klæder dig faktisk, den symbolisere en som lider af skizofreni og tvangstanker..DIG!!! Og tag dine små latterlige kumpaner (Lise på flisen og Sinken) med ned til politiet, de vil helt sikkert tage jer alvorlig..det er sikkert og vist..GGG.

  Og kan kun være enig med Kaja Madsen tag en tudekiks og tør øjnene, Olaf La Røv!!

 6. Uanset det “overordnede” formål, da er det en modbydelighed at hacke sig ind på andre mennesker’s personlige data. Den slags er iøvrigt ganske nemt at opklare, da hvert “besøg” sætter sit unikke fingeraftryk – so to speak. Jeg finder det usmageligt, at man på den måde går efter enkeltpersoner, der i kampen’s hede har kommenteret uheldigt. Jeg er såmænd blevet truet på livet af muslimer – ene og alene med afsæt i min semitiske blodlinje. Man kunne savne en lidt mere nuanceret kritik af, hvad der faktisk foregår på Facebook. Karaktermord er åbenbart helt legitimt – afhængende af politisk tilhørsforhold.

 7. GoDaw i stuen CEZ! :)
  – Endnu et chikanerende angreb på Olaf, du ka godt li at gå efter dem du, hurtigt og let ser hvordan nedlægges. Derefter ska de helst hoppes på, til du vælter sidelæns og knalder dit ubevendte kranie, hårdt imod asfalten. :-/
  Ka du ikk selv snart se det er HELT GALT!!!?
  – Dette angreb, på Olafs person. Er ENDNU et klamt brud, på straffelovens §264d.
  – Er du klar over hva du gør imod mange folk, hvordan de tager dig utroligt seriøs. Men nu gider jeg simpelthen ikk mere, at se på dine “spaltefyld-opslag”.
  – Du har godt nok ikk vært ude med riven, efter lige mig længe. Men jeg har venner, som jeg værdsætter og de værdsætter mig. Det er Venskab, Loyalitet og ikk mindst gensidig respekt(Her ska du nok kigge i ordbogen).
  — På min fb.væg, er der noget til Dig. Er du så glad nu, fedt nok at ha lidt at kigge på. MEN TØR DU.!?
  Du er jo ikk så gode venner med ytringsfriheden, eller i det hele taget grundloven + understående love.
  KIG FORBI OG TA IMOD MIN INVITATION, den får du ikk så tit. Mvh Erik

 8. Sagde det ikk var begyndt, så be Justitsministeren lukke dig og shansen, hvis du ikk ka få dig selv til det. Du er gået lang over stregen, hos for mange af mine venner nu, så jeg snakker for flere med familier.! – De ka jo ikk selv, for man ved jo ikk hvordan du laver dine ordlege. SLUT.!
  – Tænk dig om nu, for HVERT menneske du fremover skader. Der vil du bombarderes, med ALT hyggeligt fra DIN fortid(Barndom). Ville helst IKK, for synes det er forkert, men med ONDT ska ONDT åbenbart bekæmpes…. Du får din vilje, det gjorde du jo Aldrig i barndommen i den lille “hyggelige” skole, med alle dine religiøse barndomsvenner.

 9. Du spilder tiden Carl-Erik, du finder intet snavs på mig. Har et par små fejl, nøjagtigt som mange andre. Har bar intet jeg vil tude over, hvis du fandt ud af det og lavede en “artikel” om det.
  – Var f.eks. en af klassens “tykke-drenge”, indtil begyndelsen af 9.klasse. Det blev jeg tit mobbet med. Ja, det sku man ikk tro, når man ser mig idag.
  – Alpha & Omega : Du ka skrive what the f*ck du lyster, Alle ved nu hva du er for en “størrelse” Hr.Mytoman.
  – Men jeg har HELE MIT liv, kunne stå op HVER dag og se mig i spejlet og sige ÆRLIGT! Ha en rigtig Go`dag Erik, du har fortjent det. Du er Altid fair og rar ved dine medmennesker.

 10. Vil så melde Skak nu, men du ska ikk tvivle om der blir holdt øje med Dig. LA FOLK I FRED!!!!
  – Nu får justitsministeren en chance, han sku jo nødigt trækkes ned pga. dig.
  – Men agerer han ikk, så er der snart meldt SkakMat.!
  Fortsat Go`dag Klaphat!
  p.s. TABT igen, ligesom dine utallige retssager, imod generalt kun uskyldige borgere. Tænk at du siden 2008 har TABT 11 sager, hvor du anklagede en kvinde, for hva du lige synes(Ligenu kører du en ny mod hende, træk i land og spar systemet og folks tid).

 11. Erik Mikkel Pedersen, mon ikke du skulle tage en gang stesolid??. Jeg har ikke ondt af manden Olaf, og kom endelig med jeres paragraffer, men ser du loven er sådan indrettet at man ikke kan dømmes hvis det er noget man selv har skrevet…Og det har han JO!!! Så held og lykke..en ny dag truer…Og stadigvæk flot hat han bære -ja man kan vist godt sige…..Fugle på øverste etage…!!

Comments are closed.