SIAD-Tossen, Paul Mikkelsen har lagt bunden til en karriere som taber

220720100647

Klik på billed for stor størrelse
Vi må se om det lykkes.

Læs mere på Siad.Info /siadinfo.blogspot

5 comments on SIAD-Tossen, Paul Mikkelsen har lagt bunden til en karriere som taber

 1. Han holder et luftgevær af samme slags om forbryder formanden for Frit Danmark Michael Ellegaard anbefalde sine medlemmer at få anskaffet. Så de kunne forsvare sig i den kommende racekrig de alle ser frem til.

  SIAD tosserne Mikkelsen og Jacob H / bedre kendt som Maxmanus på Facebook burde tvangsmedicineres helst i dag og inden det går helt galt for dem.

 2. Tror mere det er Zølck og Co der burde tvangsmedicineres og så kan de tage resten af banden med inde på Danmarks Løver, for de er sgu da ligeså hjerneblæste.. Tænk at mennesker som dem kan sidde og svine og udlevere folk “bare” fordi de ikke går ind for Islam. Zølck grund kan jeg kun forstille mig er, fordi har er et rigtig dum mandschauvinistisk svin og Margrethe Monika Hansen fordi hun er en “kælling” der ikke ejer et gram af selvtillid, så de to passer gevaldigt godt i den muslimske verden, lige sådan nogen de har brug for. Men det kunne da være rart at De/I kunne lade os NORMAL TÆNKENDE og realistiske mennesker være i fred. Lad os se hvem der piber højst når lokummet brænder, for det bliver ikke os..

 3. Sommerfugeln

  Jeg tror at de allerede er på max-dosis af antidepresive
  midler,de lider sikkert både af skizofreni og ADHD
  personlighedsspaltninger osv
  de er total udenfor pædagoisk rækkevidde, ligesom de ulve de hyler ibalndt
  Islamistern klapper i deres små hænder, at der er så dumme danskere som dem, der arbejder i deres tjeneste
  men der kommer en regnskabets time, de kan de være vis på

 4. Sommerfuglen hvorfor tror du at du er normaltænkende.
  Du lyder til at være langt fra normaltænkende eller bare tænkende med al det lort du lukker ud. Men støt du bare op om tosserne fra SIAD vi andre har set dem i virkligheden og ved at de er nogen små grimme mænd som lever alene og ikke har noget anstændigt at byde på. Borre-billen skal nok også se at kravle ned i sin spændetrøje.

 5. Namnam..

  Kan godt se at det er svært for sådan en som dig at tro der findes normale mennesker, når du omgåes sådanne nogle som Zølck og Shansen..Psykologisk set, når man opvokser blandt mennesker der er så syge i hovedet som dem, så tror man det er det der er det normale.. Tror man kan få hjælp til en psykiater gennem din læge, måske du skulle opsøge sådan en så er der måske en chance for du vil kunne leve et normalt liv og få åbnet dine små øjne og måske komme af med de vragsforstillinger om små grimme mænd, Zølck må virkelig havde givet dig et voldsomt trauma..

Comments are closed.