“Slagteren fra Balkan”

Slagteren fra Balkan
En fortælling om helte og skurke

Ved flere lejligheder har jeg forsøgt at indhente kommentarer fra Anders Gravers i forbindelse med artikler her på Bloggen.

Hidtil er det ikke lykkes, – hvilket jeg kun kan opfatte som et tilsagn om, at Anders Gravers mener, at jeg på tilfredsstillende vis har belyst emnet objektivt, sandfærdigt og fyldestgørende.

Hvad gik der galt Anders ?
Fra bamsefar til internationalt kendt muslimhader,
hvad gik galt ? – Spørger Margrethe S. Hansen på Netmagasinet P77.dk

Citat:
Anders Gravers har på sin konspiratoriske hjemmeside flere gange lovet at hvis han får den totale magt i Danmark – noget vi ved aldrig vil ske, så vil han ikke være bleg for at udrense Danmark for muslimer- og landsforrædere herunder dem der skriver her på Netmagasinet P77.dk.

En af de ting Anders Gravers bruger for at lokke nye tilhængere over til sin “menneskerettighedsorganisation” er snakken om at han har en fortid som farlig soldat under Balkan Krigen.

Oplevelser under Balkan krigen skulle ifølge ham have sat gang i hans foragt overfor islam og muslimer- samme sang fra de varme lande kan høres hos Breivik og den fascistiske blogger Fjordman.

Fred være med det, men der er noget vi her på P77 længe har undret os over.
Hvor er dine soldatbilleder Anders ?
Vi har surfet nettet tyndt og spurgt rundt i forskelige soldatermiljøer, men ingen,
vi gentager ingen har set Anders Gravers i soldatertrøjen.

Kan man læse på Netavisen, P77.dk

I kommentar-sporet kan man se et svarfra en som kalder sig for PAX

2012-02-06 12.37
Citat: Anders G har aldrig været soldat hverken på Balkan eller i DK, han var ansat som nødhjælpschauffør for UN, men blev sendt hjem i utide, nogen siger det var fordi han var racistisk, andre at det var fordi han lavet at kassedyk, han har sikkert selv en mere patriotisk udlægning af sagen.

at bruge andres penge, er et Anders G speciale, det var også en tvist om uberettiget brug af penge, der kostede ham han medlemsskab af Den Danske Forning

Bamseria gik konkurs, hvilket man også kan læse i selvskabsregisteret.
Der findes der sikkert også en patriotisk udlægning af, måske han skulle fortælle den til de leverandører han stadig skylder penge. Citat slut.

Reference
Netmagasinet P77.dk //p77.dk/hvad-gik-der-galt? – Netavisen, P77.dk –

Her på Bloggen venter jeg stadig på dokumenteret svar