“Slagteren fra Bosnien” – Danske Supportere

Ratko Mladic for retten i Haag
Ratko Mladic også kaldet “slagteren fra Bosnien”, står over for ialt 11 tiltalepunkter, ved Det Internationale Krigsforbrydertribunal for Jugoslavien, ICTY, den 14. maj. Skriver Netavisen Information.

Retsprocessen er planlagt til at vare fra den 29. maj til den 13. juli.
Ratko Mladic er anklaget for folkedrab, forbrydelser mod menneskeheden og krigsforbrydelser, herunder for at stå bag drabet på 7.000 mennesker i landsbyen Srebrenica i juli 1995. International Criminal Tribunal for the former Yugoslavia (ICTY)

Ratko Mladic – danske Supportere
Ikke overraskende ses de i kredse hvor demokratisk vedtaget internationale traktater som menneskerettigheder og nationale love, samt almen medmenneskelig tankevirksomhed, kan opleves som helt ukendte begreber.

Ikke desto mindre er det en kendsgerning, at man har kunne finde en hyllest, til den nu krigsforbrydertiltalte Ratko Mladic, på netmediet (SIOE) ‘Stop Islamiseringen Af Europa’ -som havde Anders Gravers som administrator.

Den selvsamme Anders Gravers finder man i forbindelse med den nyoprettede  paraply-organisation ‘SION’ – ‘Stop islamiseringen af Nationer’ som ledes af Pamela Geller, Robert Spencer.

Reference
//information.dk/telegram/293616″> Netavisen Information via ritzau
//International Criminal Tribunal for the former Yugoslavia (ICTY)

For yderlig læsning

Titusinder mindes massakren i Srebrenica
 
Betina Signe Stick: ‘Så er vi vist tilbage ved at rød blok kun er en flok faktaresistente amøber’
 
Ny ‘menneske-hader’ organisation dannet –Tillykke! 
 
27 års fængsel for krigsforbrydelser i Kosovo i 1999