Spidskandidater i Liberal Alliance ikke dygtig nok


Spidskandidater i Liberal Alliance ikke dygtig nok
Mener -Caspar Rose, som skulle have stillet op til folketingsvalget for Liberal Alliance i Københavns Storkreds, -og som nu har trukket sit kandidatur. Skriver Caspar Rose, på sin blog på internetavisen 180

Og fortsætter
Flere af partiets spidskandidater er nemlig ikke fagligt dygtige nok, forklarer han på sin blog hos internetavisen 180 grader.

Blandt spidskandidaterne finder man udover partistifteren og folketingsmedlem Simon Emil Ammitzbøll blandt andre, redaktør Ole Birk Olesen, som er stifter af den liberale internetavis 180 grader; – pressechef Anne Sophia Hermansen, som er kendt af flere for sine optrædener i DR 2-programmet Smagsdommerne, Joachim B. Olsen og Merete Riisager.

Caspar Rose blev i sin tid selv nævnt som muligt emne som spidskandidat.
-Vi har behov for velkvalificerede kandidater, der har en solid viden om partiets fire mærkesager dvs. højere økonomisk vækst, en mere effektiv offentlig sektor, lavere skatter samt mere personlig frihed.

Jeg er ikke ekspert i vores mærkesager, men det er en afgørende forudsætning, at vi fagligt set er solidt klædt på, når valgkampens argumenter skal underbygges over for en kritisk presse.

Dette føler jeg ikke er tilfældet med alle vores spidskandidater, Skriver Caspar Rose på Netavisen 180grader, Caspar Rose arbejder til daglig som professor på CBS, Center på Corporate Governance.

-Det må godt nok også være svært at forklare.

Læs mere HER