Støjbergs søde sommer drømme

Støjbergs søde sommer drømme
Beskæftigelsesminister Inger Støjberg (V) lancerer nu en firepunktsplan for bedre aktivering, fordi hun langt fra er tilfreds med kommunernes aktiveringsindsats, skriver Morgenavisen Jyllands-Posten på sin webportal.

130520131405

»Jeg har hørt om alt for mange pipfuglekurser eller find-din-farve-kurser, og det er hverken godt for de ledige eller samfundet. Så nu skal vi se på, hvordan vi får mest muligt ud af aktiveringskronerne« – siger hun.

Planen består bl.a. af en kulegravning af kommunernes aktiveringsindsats og et løfte om, at flere ledige skal aktiveres på rigtige virksomheder frem for på »meningsløse« kurser og kommunale projekter.

Jamen, jamen -så er det jo lige det, at aktiveringen i forvejen foregår på rigtige virksomheder, der både har CVR-nummer og er registreret som aktieselskaber, da de er private aktører.

Beskæftigelses-ministeren vil måske berige os med definitionerne på en forkert og rigtig virksomhed, her i sommervarmen, eller vil hun bygge vidre på de gode erfaringer fra den kommunale hjemmepleje?

Læs mere HER

Journalisten Jesper Tynell har fået Cavlingprisen for sine afsløringer af, hvordan daværende beskæftigelsesminister Claus Hjort Frederiksen (V) og hans ministerium brød loven, bestilte misvisende tal, slettede belastende dokumenter og vildledte Folketinget i forsøget på at bevise, at 300-timers-reglen virkelig fik flere i arbejde.
– Reglen er i dag udvidet til en 450-timers-regel.
Reference
Hjemmesiden //epn.dk /samfund/