Svinet til højre

Dansk Folkeparti i ny markedsføringskampange
Ikke alene med et nyt, militant nationalistisk logo -men også med ny hjemmeside.

Her til morgen, på en 1 Maj dag, kunne den så opleves på gymnasiet.
Dansk Folkepartis Ungdom havde lagt nogle foldere i gymnasiets kantine, hvor de sammenligner muslimer med nazister.

Folderne rummede desuden det sædvanlige rørende eventyr om “Stormuffiens nazi-forbindelser”.

Desværre for Dansk Folkepartis Ungdom, -så er eleverne i gymnasiet nok lidt for begavede til at sluge historieforfalskninger og hade-retorik, som var det nationalistiske slikkepinde.

-Muslimer bosat i Commonwealth landene deltog som loyale soldater i den del af 2. verdenskrig, der foregik i Østafrika, -desuden var soldater fra det senere Pakistan en del af den såkaldte “Indian Army, der bl.a. besatte de iranske oliefelter, så disse ikke kunne komme i aksemagternes besiddelse.

I Indonesien hjalp den muslimske modstandbevægelse australierne med at fortrænge japanerne fra indonesisk område.

Bosnierne trådte ganske vidst i første omgang i tysk krigstjeneste, for de regnede med, at de på den måde kunne beskytte deres landsbyer imod serberne.

Men da de fandt ud af, at “øvelsen” gik ud på at jagte jøder meldte de sig over en bank til Titos partisanhær, -og de hjalp faktisk serbiske og kroatiske jøder til Albanien.

De med nazisterne allierede serbere og kroater drev nogle af 2. verdenskrigs mest bestialske koncentrationslejre, -så bestialske, at Eichmann allerede inden Auswitch’ færdiggørelse kunne erklære Serbien og Kroatien “judenfrei”.

Men summa summarum, der var langt, langt, langt flere muslimer, der var allierede med vestmagterne end den håndfuld nazi-allierede muslimer, som dummenakkerne i DFU kan fremvise og klemme ud af ketchupflasken.

Albanien og Danmark er i øvrigt de eneste lande, der som lande er i det selskab, som jøderne kalder “De Retfærdige blandt Nationer” -et register, der fremhæver beskyttere af jøder for nazi-forfølgelser. Citat af Carsten -Som godt kunne fortsætte med at remse eksempler op.

Albanske muslimer, reddede jøder fra nazisterne

I Danmark var Konservativ Ungdom en overgang så fascineret af Hitler, at man gik i skrårem og heilede, mens den konservative politiker Ole Bjørn Kraft talte rosende om ham, -dette vendte dog i løbet af 30erne.


Herover et screen-dump fra Det Kongelige Bibliotek

Mange konservative i Tyskland bakkede stillesigende op om Hitler, men ikke uden en vis foragt for hans folkelige og massepopulistiske metoder.

I slutningen af krigen gik konservative militærfolk over til at bekæmpe Hitler, mere eller mindre åbent.

I Tyskland kulminerende med attentatforsøget mod Hitler den 20. juli 1944.

I Dannmark sluttede flere konservative sig til modstandsbevægelsen, en aktivitet som senere er blevet brugt som alibi for intolerante nationalistiske holdninger.