Syg i Svendborg 6 mdrs jubilæum

Syg i Svendborg 6 mdrs jubilæum
Ja, Vel egentlig ikke noget man bør fejre
I stedet burde man begræde, at nogen mennesker kan blive udsat for så tåbelige og umenneskelige beslutninger så de finder det nødvendigt med en fast protest-demonstrations-dag, hver lørdag fra KL. 11-30 – 12-00. – på Centrumpladsen i Svendborg, -der hver gang bliver omdøbt til Anstændighedens plads.


Se TV- udsendelsen dr-update

Svendborgs seje hold fra Enhedslisten var ved dagens begivenhed blevet suppleret op med Pernille Skipper og Johanne Schmidt-Nielsen, som ses herunder i selskab med den lokale ildsjæl Marianne M. Rosengren Paçarada.

Tak til, Marianne Myung Rosengren Paçarada, for de flotte billeder fra begivenheden.

Syg i Svendborg har nu stået på “Anstændighedens Plads” hver lørdag i 6 mdr.

Dagen blev markeret ved, at flere politikere deltog for at bakke op om den stille protest til støtte fra de borgere, der er kommet i klemme i forhold til bl.a. tilkendelsen af førtidspension, der er blevet halveret i Svendborg.

Johanne Schmidt-Nielsen og Pernille Skipper fra Enhedslisten bakkede op om tiltaget – sammen med Jesper Kiel, der deltager hver lørdag og fører sagen gennem Svendborg Byråd.

Johanne roste initiativtagerne og deltagerne for den måde, tilstanden bliver håndteret på. Og hun påpegede, at ændringerne gerne skulle ske FØR et evt. regerings-skifte. Der blev taget god tid til at tale med de ramte, der var mødt op til demoen, og alle virkede positivt stemte, da dagens happening var ovre.

For yderlig læsning

Syg i Svendborg 25 gange på Anstændighedens Plads
 
Syge modtager enslydende svar på deres henvendelser til Beskæftigelsministeriet