Truer med partiets stormtropper

Truer med partiets stormtropper
Golden Dawn lederen Nikos Michaloliakos rettede søndag et verbalt angreb mod parlamentet og langede ud efter Justitsminister Nikos Dendias, efter at sidstnævnte har fremsagt en erklæring om, at “stormtropper vil ikke blive tolereret”. Skriver //athensnews.gr

Justitsminister Nikos Dendias sværger at knuse “stormtropperne” – Efter en bølge af angreb fra de højreekstremistiske tilhængere mod indvandrere.

Dendias rettet sit angreb mod parlamentsmedlemmer fra det ultra-nationalistiske Golden Dawn parti, efter at de stillede spørgsmålstegn ved lovligheden af en nylig antiracistisk demonstration som havde fået følgeskab af hundredvis af pakistanske indvandrere.

Se: Israelsk journalist slået af sortskjorter i Athen

Lederen af den ultra-nationalistiske parti Golden Dawn, Nikos Michaloliakos havde samlet tilhængere fra hele landet foran monumentet for Kong Leonidas af Sparta (regerede c. 490 -. 480 f.Kr.) og hans 300 Spartanerne fra slaget ved Thermopylæ.

MonumentetDansk Folkepartis Ungdom har fået en ny side på facebook
Golden Dawn lederen Nikos Michaloliakos sagde i sin tale til sine hundredvis af uniformerede tilhængere: “Dendias stod med et selvglad smil og sagde, at vi (regeringen) skal knuse stormtropperne. Vi er her, lad dem komme og knuse os … vi er stormtropper i Golden Dawn,”.

Michaloliakos fortsatte: “der er forrædere overalt”, – og optrappe sit angreb på parlamentet: “Hvis de føler sig utilpasse derinde. Hvis de ønsker det, vil vi opgive det til enhver tid, og vi vil gå på gaden… – da vil de se, hvad stormtropper er. ”

Se: Politikere overfaldet af nynazist under tv-debat

Han fortsatte med at sige “vi venter på, at vi vil være stærke nok til at kræve grækenland for grækerne ‘bare vent … på et tidspunkt vil kampen blive ført.”

Reference
//athensnews.gr
//youtube.com/embed/
//en.wikipedia.org/wiki/Leonidas_I

For yderlig læsning

Danish Defence League skænder det danske nationalflag, Dannebrog
 
Netavisen, P77.dk  //p77.dk/politik-a-verden/politik/Dansk Folkeparti smider lokalpolitiker ud for muslimhad på Facebook