Trykkefrihedsselskabet har ikke fjernet omstridt racismevideo fra internettet

Trykkefrihedsselskabet har ikke fjernet omstridt racismevideo fra internettet

Via en profil på videodelingstjenesten Vimeo viser Trykkefrihedsselskabet, stadigvæk racismevideon med deres formand Lars Hedegaard.

Selv om indholdet af videoen med Lars Hedegaard, tilbage i januar blev erklæret for forhånende og nedværdigende overfor den befolkningsgruppe, udtalserne vedrører, og således er omfattet af straffelovens paragraf 266b, stk.” Har Trykkefrihedsselskabtet åbenbart ikke haft travlt med at få fjernet den famøse video fra internettet.

Videoen blev ellers fjernet, fra diverse antimuslimske blogs og hjemmesider, ganske få timer efter at følgende var blevet læst op i byretten på Frederiksberg.

”Uanset, at de i anklageskriftet angivne udtalelser ikke er fremsat i sammenhæng, således som det fremgår af tiltalen, kan det lægges til grund, at tiltalte under interviewet, der foregik på engelsk, bl.a. har udtalt, at når en muslimsk mand voldtager en kvinde, er det hans ret at gøre det, at de voldtager deres egne børn, og at piger i muslimske familier bliver voldtaget af deres onkler, deres fætre eller deres far.

Retten finder, at disse udtalelser er forhånende og nedværdigende over for den befolkningsgruppe, som udtalelserne vedrører, og således er omfattet af straffelovens § 266 b, stk. 1.” Kilde: //domstol.dk

Billedet: Det er fra 18. april 2009. – den dag da, Filip Dewinter fra det belgiske parti Vlaams Belang, besøgte København. Man blev utilfreds med, at jeg valgte at fotografere Filip Dewinters ankomst til mødet, – flere af trykkefrihedsselskabets medlemmer gik på det nærmeste amok.

På bloggen snaphanen.dk hvis redaktør Steen Raaschou er en central person i hele retssagen mod Lars Hedegaard, i det det var hjemme hos ham at videoen blev optaget og efterfølgende lagt ud på hans blog //snaphanen.dk, blev videoen med Lars Hedegaard også hurtigt erstattet af en lydfil.

Billedet: På den offentlige plads Vartorv, blev jeg groft chikaneret og forulempet, – også verbalt, af fremtrædende medlemmer.

– Men på Trykkefrihedsselskabets profil, på videodelingstjenesten Vimeo findes videoen med Lars Hedegaard, den dag i dag og kan downloades eller ses direkte af alle.

Skriver Margrethe S. Hansen på NetAvisen P77.dk – hvor du kan læse mere

For yderlig læsning

Ekstrabladet: ‘Lars Hedegaard løj i retten’
 
Katrine Winkel Holm: Så lægger 180grader endnu engang avis til en afsindig løgnehistorie om TFS-formand, Lars Hedegaard.
 
Trykkefrihedsselskabet samarbejder med terrorister