Trykkeselskabs-formand i samarbejde med terrororganisation

021120101520

Trykkeselskabs-formand i samarbejde med terrororganisation
Når Trykkefrihedsselskabets formand Lars Hedegaard og muhammedtegneren Lars Vilks holdt foredrag for få uger siden i USA og Canada, var det samarbejde med en kendt voldelig terrororganisation i USA.

Med-research M.S. Hansen, Netmagasinet, P77.dk
I starten af oktober tog Lars Hedegaard til USA og Canada for at holde foredrag.

Foredragene var særdeles yderliggående selv for Lars Hedegaard, der er kommet i retten for sine udtalelser om at muslimer voldtager børn.

Talernes tema var, at vi lever i en Ny Verdensorden i krig mellem muslimer og andre, hvor normal lovgivning i nogle områder er sat ud af kraft.

I foredraget udtaler Lars Hedegaard blandt andet:
»Vi lever nu i The New World Order… Vi er i krig med islam… Det her er total krig indtil en af parterne vinder eller overgiver sig«.

Og videre: »Vi skal have ret til at bevæbne os… Politikere som modarbejder os skal fjernes fra deres embede med magt… Dem som har været med til at sætte os i den situation skal straffes økonomisk og med fængsel«.

Skrive Christian Rask på Netmagasinet, P77.dk – Læs mere på Netmagasinet, P77.dk //p77.dk/radikalisering

021120101636

Og – Hvad er det så for en organisation, som /Netmagasinet, P77.dk – skriver at Trykkefrihedsselskabets formand Lars Hedegaard samarbejder med?

//p77.dk/radikalisering – ‘i artiklen Trykkeselskabs-formand i samarbejde med terrororganisation‘ nævnes nogle af dens aktiviteter i USA, -men organisationen har også været aktiv i Europa.

Således kan nævnes, at der i 2009. blev anholdt fire medlemmer af Den Jødiske Forsvarsliga/Jewish Defense League (JDL) i forbindelse med et angreb på en boghandel i Paris.

Bevæbnet med stokke og flasker med olie stormede maskerede mænd en boghandel.
De smadrede computere og kasseapparatet, rev bøger ned fra væggene og hældte olie ud på gulvet skriver berlinske.dk

Ligaen blev dannet i 1968 af en radikal amerikansk rabbiner Rabbi Kahane (Billedet), og havde som mål at beskytte jøder mod antisemitisme.

På Jewish Defense League (JDL) hjemmeside, har man kunnet finde link til Lars Hedegaards gode ven Ned May, som driver hjemmesiden  Gates of Vienna  under navnet ‘Baron Bodissey’.

‘Ned May er opsøgende koordinator i ‘International Free Press Society’, en slags kopi af Trykkefrihedsselskabet.

021120101616

Reference
Netmagasinet, P77.dk
Dagbladet B.T. – //b.dk/verden/joediske-ekstremister-anholdt-i-paris

For yderlig læsning.

Trykkefrihedsselskabet samarbejder med terrorister
 
Eksperter advarer mod Jewish Defence League