Under 20 medlemmer i Danish Defence League

Jeg er bare så skuffet over Bo og Brians nedsænkning af det DDL som jeg brugte mange måneder på at bygge op. Skriver André Eiby på webportalen FaceBook

Og fortsætter let-redigeret
Bare med min viden kunne jeg kontakte EDL-Watch og nemt få de to markbumser i fedtedadet.

Jeg har aflagt tavshedsløfte overfor DDL, og det har jeg tænkt mig at overholde, da mit ord efterhånden er det eneste jeg har tilbage efter Bo og Brian fik ødelagt alt for mig på bare få dage

MEN, tro mig, der er ikke mere jeg gerne så, end at Brian røg ud på fuld skrue, som den bonderøv og medieluder han er. Og -få Bo til at stå ret overfor EDL, som jeg har kontakt til hver dag, -men fejler han denne chance skal han sparkes ud.

Det er faktisk 8o procent af medlemmerne der har sagt fra,
overfor den styremåde de to fjolser lægger for dagen.

Det er til vores fordel, at der er så mange udmeldelser.
Det eneste jeg ser der ske er, at Bo og Brian er blevet dybt paranoide og har lukket sig inde i et totalt lukket fællesskab på under 20 medlemmer.

Nye og ukritiske personer der har gylle bag ørene isteddet for nosser,
og som kan manipuleres og præges i én bestemt retning.

Men lad mig lige slå fast hvor imponéret jeg er over Kaspers Division,
der har lavet et suverænt arbejde både uadtil og inde i selve kernen af DDL.

Mikkels CPH Division var jeg med til at opbygge, og dem har jeg mest kontakt til, selvom de “ikke må have nogen kontakt til mig og andre foræddere der har begået forbrydelser mod DDL”……

Det er jo en stor joke.
Men at der skal gøres noget er vi helt enige om, og jeg er sikker på, at os, der har forbrudt sig mod DDL (dermed sagt Bo og Brian) skal stå sammen og fører fanen videre i den rette ånd.

IKKE to enkelte individer med storhedsvanvid og narcisistiske træk.
Vi skal helt klart kontakte EDL og fortælle om vores oplevelser og hvordan der er 2 enkeltpersoner der ikke vil hører efter deres medlemmer, men smider folk ud der gør opmærksom på ting der skal rettes ind efter en demokratisk ledet organisasion.

Vi herefter holder kontakten ved lige, og er du imellem de medlemmer som er tilbage, og gerne vil fortsætte i et forbedret DDL hvor ALLE BLIVER SPURGT OG HØRT.

Jeg kontakter et par i toppen af EDL senere for at hører hvad vi skal gøre, og hvordan vi eventuelt forholder os overfor Bo og Brian, der uden tvivl går en meget hård tid i møde.

Vi kan gøre det her hvis vi vil, jeg har bare ventet på en mulighed for at komme tilbage til det jeg har været med til at opbygge og stabilisere inden jeg fik sparket af Brian….

Brian, som kun jeg, desværre, anbefalede at være en del af DDL.
De seneste udmeldinger er skræmmende, men også et tegn på, at der er noget helt galt i toppen af DDL.

Idag er der kun Bo og Brian i “rådet” så demokrati er der ikke mere af, og det er nok til at udelukke de to paphoveder. Skal vi arbejde på at overtage DDL og gøre det til medlemmernes organisasion? Skriver André Eiby på webportalen FaceBook

For yderlig læsning

Danish Defence League gik i opløsning, striden kører vidre
 
//tosseanstalten.wordpres /siads-politik-studie-i-alternativ-demokratiopfattelse