Anonymous operation, hatten af Ku Klux Klan

061120151447

Anonymous operation, hatten af Ku Klux Klan
Grundlæggende mener gruppen bag offentliggørelsen, at Ku Klux Klan har omkring ca. 150 aktive celler, der opererer i 41 stater, fordelt i mindre grupperinger i den sydlige og i det midtvestlige USA.

KKK er langtfra en samlet organisation, med fælles ledelse og koordineret aktiviteter. Ligheden med det vi kender som bandeaktiviteter vil nok ligge nærmere.

Man mener, at det samlet antal grupperinger som dyrker den type mærkværdig fritidsinteresse sandsynligvis er mindre end 5.000.

Gruppen bag offentliggørelsen skriver, at de håber Operation KKK vil dels sætte gang i en smule konstruktiv dialog.

Virkeligheden er, at racismen normalt ikke bære hætte men gennemsyrer vores kultur på flere niveauer.

– En del af årsagen til, at vi har taget hætterne af disse personer er ikke på grund af deres identitet, men på grund af, hvad deres hætter symboliserer. Skriver de.

Medierne
At skrive om Ku Klux Klan, er en nem måde for journalister til, at generere imponerende store annonceindtægter, men med meget lidt konsekvens fordi sensations-artikler sælger “billetter”.

Under afdæknings-forløbet mener gruppen, at de har gjort flere iagttagelser om mennesket bag den besynderlige KKK-adfærd.

For eksempel er KKK-aktive, for det meste fattige, mange må arbejde meget hårdt, for meget lidt og afmagten spejles i et fællesskab af vrede.

På listen, kan du finde officielle medlemmer af forskellige KKK grupper i hele USA, såvel som deres nærmeste medarbejdere (de fleste er også med i andre ekstremistiske hadegrupper).

Der ligger en lang række link, så du kan tjekke op på teksterne.

De data som er indsamlet til “Operation KKK”, har det taget mere end ca. 11 måneder, at samle ved, at infiltrere, chat-dialog, afdække samt udgive som et samlet værk.

Den officielle Operation KKK 2015. intel rapport er tilknyttet Operation_KKK Twitter-konto.

Du finder rapporten og netmediet, ved at klikke HER
 
061120151447

For yderlig læsning.

Ku Klux Klan Link, Diverse Defence laguene SIAD/SIOE
 
SIOA er en Hate Group og på samme liste som Ku Klux Klan
 
Tidligere KKK Leder anholdt for mord
 
Fire mænd dømt for at opildne til racehad
 
KKK vil fjerne affald langs motorvejen