Bobler i en mudderpøl, et islamofobisk værksted

020820160920

Bobler i en mudderpøl, et islamofobisk værksted

Ordrebogen
Det islamofobiske værksted er ved at have ordrebogen fyldt op til de kommende måneder – så man med clickbait, kan genererer reklameindtægter på forargede netbrugeres musseklik.

Du vil sælfølgelig med det samme tænke, ”kommer der nogen nyheder?”

Lidt usikkerhed
Desværre må man nok skuffe dig, det ser ikke ud til at opfindsomheden rækker langt, – og så må man naturligvis skynde sig at tilføje, helt sikker kan man aldrig være.

En gammel traver – Desinformation
Det islamofobiske værksted ser ud til at fortsætte sin vante propagandapolitik, massespredning og envejskommunikation, – afskære kritikeres mulighed for at komme til orde, angiveligt for at stresse sit publikum, medens man med sit ord-skvadrer opbygger et senarie i frygt-mongeringens tegn.

020820160847

Fra morgen til aften
Ideen er nok, at skræmme – nærmest terrorisere et publikum, fra de vågner til de går i seng.

Frygt-mongeringen
Logikken er primitiv som udøverne, – når folk er bange, tænker de ikke rationelt, når de ikke tænker rationelt, – så vil de tro noget.

En mudderpøl
Vi vil ganske givet opleve placebo-debatter / artikler med, og om udvalgte typer der markedsføre sig som dæmoner, hollywood-nazister samt med andet, nærmest psykisk-sygt politisk skrammel.

De berømte
Enkelte er nok kendt fra ”‘ytringsfrihedens univers’, andre håber måske at blive det, men vi får at se hvor den lander når medie-cirkusset triller derudaf.

Klistermærkekultur
Et eksempel: En klistermærke-kones bestræbelser og søgen i retning af, at få en dom for hærværk samt et muligt efterfølgende erstatningskrav fra en herværende større butikskæde.

020820160902

Hærværk.
Den generelle betydning, forsætlig og nytteløs ødelæggelse af andres ejendom og gadeinventar. Hærværk er strafbart efter straffelovens § 291.

Se->  Bag anti-muslim kampagne

Litteratur
Den 8 august lander en bog på et værtshus, det er ret sikkert at den får en tur i medie-karusellen som den korte avis fik det, – men kan tage fejl.

Citat: 24syv, Lorry, Politiken, Berlingske, Jyllands-Posten, den 28. december 2011 – Kristeligt Dagblad, 29.12.2011 – Deadline, 1. januar 2012.

Se ->  ‘DEN KORTE AVIS’ udkommer på nettet, og den er gratis

Rosende omtale
Du har meget at glæde dig til, – angiveligt rummer bogen lidt føelses-porno, med nærbeskrivelser af kvinders kønsdele der er omskåret med en kædesav, hækklipper eller andet, – frit efter en fantasi og hukommelse, som ser lidt vissen ud.

Kunst
Gengangeren klatmalerier, hvis den håbefulde maler kan få sponsoret noget lærred, – så vil der angiveligt blive iværksat en kunstudstilling på kertemindeegnen den 30 september, men som det ofte ses i de kredse, så er det sjovest når andre betaler.

020820161013

Pop-stjernekultur
Men ellers går det glimrende på værkstedet, man hygger og gør det man er bedst til, person- og selv-promovering, – som på solkongernes tid.

For yderlig læsning.

‘DEN KORTE AVIS’ udkommer på nettet, og den er gratis
 
Netmagasinet, P77.dk – Gratis martyrium
 
Kriminalitet og uddannelse blandt unge
 
Dansk Folkeparti fra fiasko til fiasko mod nye mål
 
Camilla Kiil og ytringsfriheds-projektet