Det har ikke fået meget omtale i den danske presse

281020161026

Det har ikke fået meget omtale i den danske presse.
Det er der faktisk ret meget der ikke har, – for eksempel er det mere end sjældent, at det europæiske samarbejde bliver omtalt eller forklaret, – det kan godt undre en del.

– Mediepolitikken betragtes som en integreret del af kulturpolitikken. Hovedparten af reguleringen af medier hører derfor under kulturministerens ressort. Skriver man på  Kulturministeriet hjemmeside.

Å-nej, tænker man uvilkårligt, fordummende Dansk ølstue-romantik med eget lavpris-hus-orkester fra sejlskibenes tid, – der findes en forklaring på alt.

Du vil sikkert gerne se et eksempel på populismens fordummende mediedebat – Så det kommer nu –  Klik på denne link her.

EU forhandler lige nu med Canada og USA om nogle af verdens mest omfattende frihandelsaftaler, kaldet for: CETA og TTIP.

Det har ikke fået meget omtale i den danske presse selvom, 3,5 millioner europæere har skrevet under på, at de er imod frihandelsaftalerne, CETA og TTIP.

Alligevel er EU’s medlemslande klar til at implementere CETA aftalen, der ifølge en pressemeddelse fra Dansk industri, vil øge dansk eksport til Canada med 2% når den er fuldt ud implementeret.

Men hvorfor får vi ikke noget at vide af medierne, er niveauet i aftalen for tungt til at man magter opgaven?

De får da der ellers en milliard millioner i mediestøtte – var det ikke snart på tide at skatteyderne fik noget for deres penge?

For yderlig læsning

Skal dit barn DNA-Registreres?
 
Rasmus Jarlov i narcissistisk taberparade