DF-Dobbeltmandater demokratifusk

Dansk Folkeparti-Dobbeltmandater demokratifusk
Man kan sagtens både sidde i Folketinget og lave kommunalt arbejde.
Det mener Hans Kristian Skibby fra Dansk Folkeparti, ifølge //dr.dk /Nyheder

Som Hans Kristian Skibby fra Dansk Folkeparti angiveligt skulle have fortalt følgende:

-Jeg har fri hver mandag til at passe mine byrådshverv, plus at jeg selvfølgelig også er hjemme de dage, hvor der er byrådsmøder. Og hvis man kigger på fraværsstatestik og forberedelsestid, så ligger jeg til den gode side i forhold til at være med. Så det har ikke været et problem overhovedet, siger han til //dr.dk

Vi tager den lige en gang mere for – “Kong Hans”
-plus at jeg selvfølgelig også er hjemme de dage, hvor der er byrådsmøder.

Ergo -erkender Hans Kristian Skibby fra Dansk Folkeparti, at evnerne altså ikke rækker så langt, at han både kan sidde i Folketinget og i byrådsmøder, på samme tidspunkt.

Det svarer så nogenlunde til hvad valgforsker Johannes Andersen, fra Aalborg Universitet har vurderet. Hvilket man såmen også, helt skånselsløst har skrevet i Artiklen //P4_Trekanten/2013/11/08/144858

Almindeligvis er man rimelig fakta-resistent hos Dansk Folkeparti, så reaktionen på valgforskerens ord er ikke uventet -Men det passer ikke for, bla , bla, bla, citatet herover.

Nu er der så lige det der med demokratifusk
Når kendis-politikere, som sidder i Folketinget udviser en adfærd som uundværlige popstjerner med dobbeltmandater i byråd og des lige, så spærre de samtidigt for at lokale borgere kan blive valgt ind -og deltage i demokratiet.

Ligeledes blokeres der for tilgangen af nye, ofte ikke akademisk uddannede, kan få en karriere fra lokal byrådspolitik og videre til, folketings politik.

Reference
//dr.dk /Nyheder/Politik/KV13/Artikler/P4_Trekanten/2013/11/08/144858.htm

For yderlig læsning

Dansk Folkeparti -medlemmer efterlyser Demokrati og Ytringsfrihed