EDL-NEWS: Ydmyget i Århus – Til grin i BBC-Debatpogram


EDL-NEWS: Ydmyget i Århus – Til grin i BBC-Debatpogram
Efter ydmygelsen i Århus om lørdagen, – gik det ikke meget bedre søndag, da han kom tilbage til England for at deltage i BBC ‘s debatprogram ‘Big Question’

Tv-pogrammet skulle sendes fra en skolen i Manchester.
Da English Defence League (EDL), lederen Tommy Robinson aka Stephen Yaxley- Lennon, mødte op, –
Blev han mødt af en stor gruppe antifascister, som allerede havde taget opstilling foran skolen.

Det har nok ikke hjulpet meget på humøret, som så ud til at være noget pjusket – måske er han flygtet så hurtigt fra Danmark, så han ikke nåede at få sin bagage med og derfor har lånt noget tøj som passede ham dårligt.

Hvis Tommy var ankommet til studiet med tanker om, at det ville blive nemt, – ligesom på BBC Newsnight – så ramlede det hele sammen allerede i studieværten, Campbells introduktion, – da han nævnte den ydmygende opbakning Tommy havde, på kun 15 deltagende EDL-supporterene i Århus lørdag.

Tommy blev tvunget til at indrømme, kun 15 af dem gad at rejse fra England til det store EU-dækkende Aarhus Counter-Jihad Meeting.

Journalist Shaista Aziz omtalte de fire EDL medlemmer fra Yorkshire Division, – som var blevet idømt fængselsstraf i sidste uge, for at angribe to uskyldige teenagere, hvoraf en blev skåret i ansigtet med en hobbykniv.

Se mere på //edlnews.co.uk

Referance
//edlnews.co.uk/index.php/latest-news/latest-news/623-edl-tweet-nazi-websites-to-try-and-discredit-dr-goodwin

Se også

EDL-NEWS: English Defence League ydmyget i Århus

Fire English Defence League supportere dømt

Du kan se en video fra debatprogrammet herunder.