Invitation til Dansk Folkeparti byrådskandidater

Invitation til Dansk Folkeparti byrådskandidater
Ud fra princippet om at man er uskyldig til det modsatte er bevist – så må man også antage at nogle af kandidaterne, selv kan skrive et læserbrev som de ønsker, at offentliggøre på min Blog.

Visioner og drømme
Det er indlysende at et læserbrev bør rumme valide budskaber om kandidatens forventninger, – som ikke er formuleret, som et religiøst propaganda-manifest, skrevet af Mads Andersen -Skjern’s, konservative søster, Anna Andersen-Skjern, fra Vestjylland.

Populismes glansbilleder
Det er en kendsgerning, at mange kandidatens forventninger ikke helt ligger indenfor virkelighedens univers, – men nok mere må ses som et resultat af hæmningsløs populisme.

Et bedre image
Det ville nok klæde partiet, hvis færre byrådsmedlemmer fra Dansk Folkeparti, droppede ud fra deres valgte tillidshverv i lokalområdet – og det ville utvivlsomt gavne nærdemokratiet.

Fakta
34 valgte byrådsmedlemmer fra Dansk Folkeparti har indtil videre droppede partiet i denne periode, og et byrådsmedlem er af valgbarhedsnævnet fundet for uværdig, til at kunne genopstille.

Denne invitation
Jeg vil virkelig gerne hjælpe Dansk Folkepartis kandidater til en bedre forståelse af partiets politik, derfor denne invitation.
 
For yderlig læsning

Hvad sker der for Dansk Folkeparti i Ballerup?
 
Små og store plattenslagere