Kim Andersen – Hvem gider i grunden læse den blog?

Kim Andersen: Hvem gider i grunden læse den blog?
Man skal vist være en del underfrankeret for ikke, at forstå, at når man blokerer mig på websteder som Facebook m.v. så må man forvente et modtræk, og at jeg kommenterer, og tager til genmæle m.v. på min Blog.

Blokeringer på Facebook
Jeg har ikke blokeret nogen, hverken på Facebook eller på min Blog og ønsker det heller ikke, da jeg mener at alle har en ret til, at få sin tekst / tanker offentliggjort.

“Den Danske Forening”
Nu har man så igen, forsøgt at pleje sit omdømme
i Facebook-gruppen “Den Danske Forening” –
(Omtalt på Netmagasinet P77.dk //p77.dk/nyheder/ )
Et Citat fra Facebook-gruppen:
Richard Torp Jensen: Tak for nu!
Der er jo rendyrkede nazister her!
Jeg vil også have stoppet indvandring og specielt muslimernes adgang til DK, men det skal fandme ikke foregå sammen med nazier eller folk der var nazier indtil for 1 måned siden…farveller.

Du kan se det som et screen-dump HER

Nye læsere
Jeg skylder nok nye læsere, at henlede opmærksomheden på, at vi nu nærmer os et krydsfelt, – et alternativt miljø, som kan se ud til at rumme personer som også kan forestiller sig, at USSR-Statslederen Nikita Khrusjtjov (Født 1894 – Død 1971) kan finde på, at komme og gogge dem i knolden med sin sko.

-Khrustjov besøgte Danmark i 1964, hvor han fik lejlighed til at møde bl.a. statsministerfrue, Helle Virkner Krag, i deres hjem på Egernvej 61 på Frederiksberg.

Under et senere toiletbesøg stjal spioner fra Forsvarets Efterretningstjeneste Khrusjtjovs afføring, for at finde ud af, om han var syg. -Det var, han ikke.
/webportalen /da.wikipedia.org /wiki/Nikita_Khrusjtjov

Sagt med andre ord arven af Glistrups-tumper
Når der vises TV-pogrammer om kongehuset, så er der sikkert personer fra “Den Danske Forening” der sidder med klaphat på, og svinger med sit dannebrogsflag,
som var de til en landskamp i parken.

Idioter stemmer på idioter
Man kommer ligefrem til at tænke, Diskuter aldrig med idioter, de trækker dig ned på deres niveau -og vinder over dig med deres erfaring.

John Stuart Mill
Den liberale filosof, John Stuart Mill havde sine erfaringer med et ligene klientel.
Jeg siger ikke, at Konservative generelt er dumme, Jeg mener, at dumme mennesker er generelt konservative. Jeg tror, det er en, så indlysende og ubestridelig kendsgerning, at der næsten ikke er en eneste, Gentleman der vil sætte et spørgsmålstegn ved det. John Stuart Mill, i en parlamentarisk debat med den konservative MP, John Pakington, 31 maj 1866.

Reference
Hjemmesiden //da.wikipedia.org /wiki/Nikita_Khrusjtjov

For yderlig læsning.

Nationalsang i Parken
 
Konservativ partiledelse genvinder ikke tilliden
 
Tvunget ud af Dansk Folkeparti
 
Netmagasinet P77.dk //p77.dk/-Den danske Forenings nazister