Konservativ partiledelse genvinder ikke tilliden

190420151102

Konservativ partiledelse genvinder ikke tilliden
Den Konservative nedsmeltning ved det sidste folketingsvalg var nok ikke en tilfældig hændelse, men kan angiveligt ses som en følge af, at respektable Konservative havde fået nok af Dansk Folkepartis omklamring.

Jette Thomsen, der i en lang årrække repræsenterede Det Konservative Folkeparti i byrådet i Aars, i Folketinget samt i byrådet i Farsø – meldte sig for syv år siden ud af Det Konservative Folkeparti, efter ca. 30 års medlemskab.

Efter de seneste tiltag i den Konservative partiledelse, har man på ingen måder formået at skabe tillid, troværdighed eller tilføre det, som mange konservative betragter som et afgørende element.

I et læserbrev i NORDJYSKE Stiftstidende fredag, anbefaler den 72-årige eks-politiker, vælgerne at støtte statsminister Helle Thorning-Schmidt, ved det kommende folketingsvalg.

Det siges jo, at man altid kan lære noget nyt, for nogen tager det bare lidt længere tid, – så der er stadig et håb at finde forude.

190420151524

Dog er der ikke meget der tyder på, at man kan finde det i den nuværende Konservative partiledelse, der har valgt at gå på fredagsbar med bodega partiet, Liberal Alliance.

De Konservatives sidste eskapader med reklamekampagnen tyder nærmest på, at hvis man billedligt talt, faldt i havnen ved det sidste folketingsvalg –
så har man i den grad valgt at svømme længere ud –
Helt udenfor enhver form for pædagogisk rækkevidde.

190420151116

190420151122Kikker vi lidt i bagspejlet – så kan man godt finde citater som bringer smilet frem på læberne.

“Jeg siger ikke, at Konservative generelt er dumme; Jeg mener, at dumme mennesker er generelt konservative. Jeg tror, det er en, så indlysende og ubestridelig kendsgerning, at der næsten ikke er en eneste, Gentleman der vil sætte et spørgsmålstegn ved det. [John Stuart Mill, i en parlamentarisk debat med den konservative MP, John Pakington, 31 maj 1866.] “.

Reference
Hjemmesiden //nordjyske.dk /nyheder/tidligere-konservativ-borgmester-stoetter-thorning/2c6a9360-aca2-4cd2-81eb-fa12262c0537” – Tidligere konservativ borgmester støtter Thorning

For yderlig læsning.

Liberal Illusionist-Alliance
 
Debatten: Havde Johnny Larsen ret?
 
Fra Naser Khader og Søren Pape til Kringlen i Ballerup