Kim Møller fra Uriasposten spreder falske rygter

Kim Møller fra Uriasposten spreder falske rygter
Her er hvad jeg sagde på DR 2 Deadline, Skriver Margrethe S. Hansen på netmediet P77

Og-fortsætter
Danske højrebloggere spreder misinformation om hvad jeg har udtalt i DR 2 Deadline.

Her er hvad jeg har sagt.
Kim Møller fra, uriasposten.net har siden det kom frem at terrohandlingen i Norge blev begået af en norsk højreekstremist med forbindelse til antimuslimske blogs og grupper på internettet, forsøgt at miskrediter min viden ved at sprede misinformation om min person og lyve om hvad jeg har sagt på TV i programmet DR 2 Deadline.

“Søndag aften deltog Margrethe Monika S. Hansen i den sene Deadline, og kom her for skade at forveksle massemorderen Anders Breivik med den anonyme norske blogger Fjordman.

Presset af Fjordmans dementi, forsvarede Shansen dagen efter sit postulat i en kommentar på P77.dk, og erkendte sin kontakt til den norske massemorder: Jeg har været venner med Breivik i omkring to år på Facebook. “Jeg har det fra Breivik selv.” Kim Møller Uriasposten i sin postering “Blogger erkender kontakt:” “Jeg har være venner med med Breivik i omkring 2 år på Facebook.”

Kim Møllers postulat er falsk.
Her er videoen og en transkription af hvad jeg sagede i DR 2 Deadline.

Citat:
Shansen: Ja, Anders Breivik. Fordi jeg har fulgt ham på blandt andet Facebook, og har set hvad for nogle mennesker han kommunikerer med, og hvad for nogle grupper han støtter.

Det spænder meget vidt. Det er lige fra utrolige pro-zionistiske grupper, som er kendt for at støtte den yderste højrefløj i Israel, til sådan meget stærkt neofascistiske grupper. Og på det sidste så har han haft kontakt til en engelsk grupper som hedder English Defence League, som af flere politikere i England er blevet stemplet som værende en neofascistisk gruppe der går rundt og ildner til had mod fremmede.

Adam Holm: Tak, Monika Margrethe. Der giver du stikordet til det vi skal over og tale om. Du skal have tak fordi du ville være med.

Shansen: Det var så lidt.

Bemærk at jeg allerede i DR 2 Deadline fortæller at jeg har fulgt Breivik på Facebook. Dermed er der ikke tale om at en sensationel afsløring frembragt af Kim Møller. Eller tale om at jeg har forsøgt at skjule at jeg har haft kendskab til at Anders Behring Breivik var del af kernen af hardcore antimuslimske debattøre og bloggere på internettet.

Tværtimod var det jo netop derfor jeg fulgte ham. Han var jo del af det antimuslimske netværk på internettet. Problemet er blot at han på ingen måde skilte sig ud.

Han var på ingen måde mere eller mindre rabiat i sine udtalser end så mange andre islamofober der tror fuldt og fast på Eurabia konspirationer.

Faktisk var mange af Breiviks kommentare ofte langt mere afdæmpet end mange af de annonyme kommentare der ses på Uriasposten eller på andre af de antimuslimske blogs. Breivik har været del af et miljø på internettet som jeg har fulgt og forsøgt at afdække i flere år.

Der er ikke noget mystisk i at journalister forsøger at infiltrere miljøer de ønsker at afdække i deres artikler.

Jeg har også gjort det før i forbindelse med min artikel om racisme på internettet og i P77 Temaet “Netværket” der netop handler om Counterjihadgrupper.

Her nogen af mine artikler hvor jeg har været undercover. Citat slut.

Reference
//p77.dk/blogs/shansen/kim-moller-fra-uriasposten-spreder-falske-rygter-her-er-hvad-jeg-sagde-pa-dr-2-deadline

For yderlig læsning.

Medlem af Dansk Folkeparti modtog massemorderens manifest