Medie-kaniner, druktur i urskov

Medie-kaniner, druktur i urskov
Medie-kaniner, en slags klovne som medier trækker op af “hatten” når de ønsker at løfte trafikken på sit netmedie eller tiltrække en målgruppe til et intetsigende tv-program.

Et mål man ofte søger at nå ved, at fremkalde forargelse over indlysende tåbeligheder fremsagt af personer, som man ønsker at markedsføre / gøre verdensberømte i Danmark.

Denne gang var det en såkaldt, “Mosbjerg Folkefest” der landede på forsiden, af det kritiske Netmagasinet P77.dk -overskriften lød, “Racister helt ude i skoven”

170720151011

Paul Weston var hovedtaler ved den såkaldte “folkefest”.

British Freedom Party (BFP)
Repræsentanter for BFP, herunder Paul Weston, mødtes uformelt med de internationale counter-jihadist aktivister på CounterJihad konferencen i London den 24-25 September 2011.

BFP annonceret den 19 November 2012, at man havde aftalt at indgå en politisk alliance med den engelske Defence League (EDL).

Exposing racism and intolerance online – Netmediet /EDL criminals, finder du HER

Artiklen på Netmagasinet P77.dk -fik da også en del opmærksomhed, ikke mindst på Netmediet facebook, hvor flere personer sidder og fisker efter solidaritet fra menings-sympatisøer -eller noget.

Peter Seier Christensen lægger ud, -jeg følger op.

170720150003

Det er så nemt, at sidde og grine fjoget, -spille dum-smart på Netmediet /facebook.com/peter.s.christensen.984″ facebook

170720150953

FN’s racismekomite bekymret over politisk propaganda
Komiteen udtrykker sine dybe bekymringer, angående en udstilling som har fundet sted -og omtaler i rapporten racistiske billeder og -at kunstneren bag, er op til flere gange dømt i Sverige for racistiske lovovertrædelser.

Det kan du læse mere om HER

170720150918

De Internationale ‘Counter-jihad’ organisationer, kan du læse mere om Netmediet /hopenothate.org.uk-HER

Enkeltpersoner, der er centrale for det internationale anti-muslimske netværk finder du people/HER

170720150926

Peder Nøstvold Jensen (aka Fjordman ) kan du læse mere om people/HER

Screen dump er Facebook public, fra den offentlige FB-profil -og fra den engelske Netmediet / organisation hopenothate.org.uk -teksten oversat fra engelsk til dansk af Google.

Reference
Netmagasinet P77.dk: Racister helt ude i Skoven
 
For yderlig læsning

FN’s racismekomites rapport i forbindelse med den politiske propaganda
 
203 gange har den Europæiske menneskerettighedsdomstol grebet ind
 
Deadline 17 marts 2013 –Vært Martin Krasnik

1 comment on Medie-kaniner, druktur i urskov

  1. Jeg fisker såmænd ikke efter solidaritet, Carl-Erik. Jeg gør jer bare til grin, hvilket ikke er svært, eftersom I gør alt arbejdet selv. Tak for reklamen.

Comments are closed.