P77.dk, Sørine Gotfredsen i rollen som vikar for Breivik


P77.dk, Sørine Gotfredsen i rollen som vikar for Breivik

Nu når den norske terrorist Anders Behring Breivik ikke længere selv kan sprede sit budskab, er det heldigt at præsten og debattøren Sørine Gotfredsen kan vikariere for ham. Skriver Margrethe S. Hansen på Hjemmesiden //p77.dk/blogs/shansen

-Og fortsætter.
Lad os lige kigge lidt på hvad det er for en Breivik, Sørine Gotfredsen synes vi alle skal bruge rigtigt.

020820112010

Efter at have læst i hans manifest kan jeg koge nogen af hans tanker ned til noget i den her stil: Stærkt inspireret af forfatteren Bat Ye’ors konspiratoriske bøger om en liberalsocialistisk sammensværgelse og muslimsk invasion af Europa, mener Breivik at mørket er ved at sænke sig over Europa og mørket er de liberale og socialistiske kræfter, der ønsker at ødelægge det Europa vi kender og erstatte det med et nyt i deres eget verdensbilled.

I Breiviks tankeunivers er muslimer i Europa, ikke helt almindelige mennesker, men de liberale og socialistiske kræfters invasionsstyrker, der er importeret til Europa for at at skabe kaos og etniske konflikter.

Desuden er liberale slet ikke liberale og socialisterne slet ikke socialister – hvis man læser Breiviks Manifest -men kulturmarxister.

Ifølge Breivik er kulturmarxisternes plan at sætte Europas oprindelige kristne befolkninger op mod deres invasionsstyrker- muslimerne, derefter vil de for at skabe ro og stoppe krigen mellem den oprindelige kristne befolkning og muslimerne, opløse alle europæiske nationalstater og indføre fælles EU-lovstramninger, der underkuer Europas oprindelige kristne befolkninger.

Muslimerne er bare nyttigeidioter, som kulturmarxisterne har indført på sigt for at få magten over de kristne stater og befolkninger. Derfor er det først og fremmest kulturmarxisterne og ikke muslimerne, Breivik angiver som fjende Nr. 1.

Reference
Hjemmesiden //en.wikipedia.org/wiki/Bat_Ye’or
NetAvisen_P77.dk_//p77.dk/blogs/shansen

For yderlig læsning

Ondskaben mange ansigter
 
Åbent brev til Københavns Biskop med KLAGE OVER SØRINE GOTFREDSEN
 
Åbent brev til Lisbeth Knudsen chefredaktør for Berlingske Tidende