Populær Venstre-politiker forlader partiet

Populær Venstre-politiker forlader partiet
Efter næsten 30 års medlemskab, deraf en god del som partiets repræsentant i folketinget, har det meget populære partimedlem, Irene Simonsen forladt partiet Venstre.

Begrundelsen skulle angiveligt være at partiet har tillagt sig totalitære tildenser som topstyring da respekten for baglandet er forsvundet og derudover, så svigter partiet sine værdier.

Det fortæller Horsens Folkeblad og dagbladet, BT lidt om i dagens medier.
– Venstre er ikke længere det parti, som jeg meldte mig ind i i 1985. – De nære grundværdier er væk. Jeg bekender mig til det, man kalder højskole-Venstre, og grundværdierne her er bl.a. debatten med og respekten for det aktive bagland.

I dag oplever jeg en arrogance over for baglandet, og at det er meget få toppolitikere, der i samarbejde med embedsmænd og spindoktorer klapper politikken af bag lukkede døre, siger Irene Simonsen til Horsens Folkeblad, ifølge dagbladet, BT.

270920151631

En tur forbi hjemmesiden, Wikipedia giver måske et fingerpeg.

En god grund 
– Formand i Hornsyld-Bjerre Venstrevælgerforening. Medlem af bestyrelsen i Dansk Røde Kors, Juelsminde afd. Initiativtager og formand for bestyrelsen af Borgergruppen for integration af flygtninge i Juelsminde Kommune. Formand for Venstres amtudvalg for finans- og skattepolitik. Medlem af bestyrelsen for Dansk Røde Kors asyludvalg. Kan man læse på Wikipedia/Irene Simonsen.

Lidt logik
Kritikken begynder at få lidt dybere indhold, for når et parti som Venstre har samarbejdet så tæt med Danmarks vel nok, måske mest indflydelsesrige fascistoidt-kopierende parti, over så lang årrækker som ti år, så må der vel hænge noget ved, – som man siger det.

Men hvilket parti var det Irene Simonsen meldte sig ind i – dengang i 1985?

Et eksempel
Uffe Ellemann Jensen var udenrigsminister i Poul Schlüters første, anden, tredje og fjerde regering i årene 1982-93.

Her er en klassiker fra halvfemserne med daværende udenrigsminister, Uffe Ellemann Jensen, der giver klar besked til en fotograf, som knipser ham i frøperspektiv.

Men det er ikke det væsentlige – Lyt derimod rigtigt godt efter hvad det er han siger, – inden han sætter journalisten på plads.

Det var det parti, Irene Simonsen meldte sig ind i – dengang i 1985.

Reference
hjemmesiden //da.wikipedia.org /wiki/Uffe_Ellemann-Jensen -Wikipedia, Uffe Ellemann-Jensen
hjemmesiden //da.wikipedia.org /wiki/Irene_Simonsen – Wikipedia, Irene Simonsen
hjemmesiden //bt.dk /politik/efter-30-aars-medlemskab-tidligere-folketingsmedlem-for-venstre-smaekker-med-doere” Efter 30 års medlemskab: Tidligere folketingsmedlem for Venstre smækker med døren

For yderlig læsning.

Trofaste vælgere har fået nok af Venstre
 
Human rights en liberal mærkesag