Trofaste vælgere har fået nok af Venstre

180420152038

Trofaste vælgere har fået nok af Venstre
Nu må det være nok – Jeg har stemt på venstre i de 40 år jeg har haft stemmeret.

Webstedet //facebook.com/permalink.php?story_fbid=1599913606915625 -id=100006910039015>Frank Lindquist Poulsen 7 timer

Hej det er længe siden – men nu er det på tide at jeg springer ud af skabet. Det kræver selvfølgelig lidt mandsmod. Det er forår og forandring fryder. Jeg må advare, det er stærke sager og formentlig meget kedeligt for de fleste.

Nu må det være nok – Jeg har stemt på venstre i de 40 år jeg har haft stemmeret. Jeg hader forandring, men jeg kan ikke stemme på Venstre denne gang.

Jeg ville skamme mig over, at lade mig repræsentere af Lars Lykke Rasmussen – Nyt tøj eller ej. Næst formanden er ikke bedre. Man får hovedpine af at høre på Støjbergs evige kritik.

Her sidder vi familien Danmark ved morgenkaffen, en skøn lørdag hvor solen skinner fra en skyfri himmel. Tænder lige for TV2news, for at få de seneste nyheder før en tur ud i det dejlige vejer. Så skal vi Gud hjælpe mig hører, at Lars Lykke Rasmussen mener, at Helle Thorning-Schmidt har skabt politiker leden.

Hallo Lykke Lars – din forståelse af hvad der foregår omkring dig – er vist ikke helt på toppen. Da du fløj rundt i verdenen på førsteklasse i dit fine nye tøj, og i øvrigt afholdt dig fra politiske udtalelser, gik Venstre frem i meningsmålingerne.

Nu er valgkampen i gang, hvordan synes du selv det går?
Det moderne kontanthjælpsloft, nulvækst i den offentlige sektor. Den ugelange debat, om hvor hvidt politiet skal have 130 mio. eller 160 mio. spild af tid. Der er ingen danskere som mener at politiet ikke skal have de midler, som de skal bruge. Skulle det vise sig at de 130 mio. ikke er nok, så kan i jo bare bevillige nogle flere i efteråret IK.

Da du forhåbentlig mangler job til efteråret, skal jeg her komme med et par forslag. Start et nyt venstreblad eller start en karriere i sportsverden. Venstrebladet kunne hede Indholdsløse Tidende. I sportsverdenen vil jeg foreslå sådan noget som baglæns løb.

I 1990érne havde vi en konstant arbejdsløshed på ca. 100.000 personer. Var det en økonomisk katastrofe – nej. Hver gang arbejdsløsheden faldt, gik det galt for betalingsbalancen.

I 2007 var arbejdsløsheden nede på ca. 50.000. Det havde bl.a. den virkning at en dygtig tømrersvend skulle have 350 kroner i timen. Det gik udover konkurrenceevnen.

I dag har vi 160.000 arbejdsløse. Det er 60.000 flere end, den historiske normalsituation.

Hvad kan vi så lære af det?
Der skal skabes mindst 60.000 til 80.000 jobs, før vi har behov for at øge arbejdsudbuddet af hensyn til konkurrenceevnen.

Jeg anerkender behovet for reformer, men i en hastighed som passer til den økonomiske udvikling og skabelsen af nye jobs. Vi har ingen glæde af at skære i kontanthjælpen nu.

Vi opnår kun at smadre livet for de familier der venter på de jobs, som kommer. Jeg tror ikke det motivere nogen, at mor og far er skilt pga. manglende økonomi. Det går udover de børn, som vi gerne skulle have ud i samfundet som hele og raske mennesker. Som min mormor sagde “hver ting til sin tid”.

Jeg vil opfordre Venstre til at bruge de næste 4 år i opposition til at få udskiftet ledelsen. Tilrettelagt en valgkampagne i 2019, hvor man i udgangspunktet er i øjenhøjde med det danske folk.

Vi er ikke helt så dumme som I åbenbart tror. Partiet trænger til et løft, både moralsk og i politisk indhold. Spar valgkronerne denne gang, dem får I brug for når partiet skal relanceres i 2019.

Hvem skal jeg så stemme på denne gang?
Bevæger jeg mig længere ud på højrefløjen. Møder jeg først en flok små mænd, der absolut skal udleve deres mindreværdskomplekser i folketinget. dem kan jeg ikke bruge til noget (hov Poulsen – der kom du nok lidt under seriøsitets grænsen).

Vi har så DF og Thulesen Dahl, lidt for lidt rummelighed og for mange husmorholdninger. De radikale uden Vestager har jeg ikke helt tillid til, de kunne finde på at gå sammen med V og K. Det har vi prøvet før.

Så nu springer jeg ud af skabet.
Jeg er blevet socialdemokrat. Helle Thorning har simpelthen slæbt mig over midten af dansk politik, eller også er det ledelsen i Venstre der har skubbet mig til venstre i folketingssalen.

Hvorfor så socialdemokratiet?
En lødig valgkamp – som jeg håber I fortsætter. Nuancerede holdninger til indvandre politik, kontanthjælpsmodtagere og pensionister.

God erhvervspolitik, som erhvervslivet sætterpris på. God økonomi og stabilitet. Jeg er stolt af at være dansker og det vil jeg gerne blive ved med at være.

En lille bøn til Fru statsminister Helle Thorning-Schmidt.
Vil du ikke nok være sød at udskrive valget før sommerferien. Vi vil nødig miste Johanne Schmidt Nielsen. Det er jo rat at vide hvem der pisser os i ansigtet.

Enhedslistens rotationsprincip er tåbelig, så de må hjælpes lidt.
Vi har prøvet det før, sidst mistede vi Preben Wilhjelm fra VS. Danmark har ikke råd til at miste flere begavelser i folketinget, for så daler kvaliteten.

Der er rigeligt med fjolser til at trække ned i folketingets gennemsnitlige intelligensniveau. Jeg undlader at nævne navne.

Når jeg nu tænker mig om, har jeg en bøn til – Soter venligst lidt i hvem som opstilles – Det er ikke nødvendigvis en politisk kvalifikation, at man kan støde en kugle mange meter, lave mavedans, gøre gymnastik eller for den sags skyld være kriminel.

Nu trænger jeg til en gå tur og en pot billard. god weekend til alle.

Reference
Webportalen //facebook.com /permalink.php?story_fbid=1599913606915625 -id=100006910039015>Frank Lindquist Poulsen 7 timer

For yderlig læsning

Støjbergs hån og kulde
 
DF-Nyt Jobbanken
 
Støjbergs søde sommer drømme
 
Er der nogen der har set Beskæftigelsesminister Inger Støjberg?
 

1 comment on Trofaste vælgere har fået nok af Venstre

  1. For gud skyld lad dog være med at give din stemme (s) så hellere alt andet en (v) og (s) så er det lige meget hvem du stemmer på, bare du stemmer på noget du selv kan stå inde for.

    (s) og (v) er simpelthen blevet for store, og det kommer mest til at ligne en børnehave hvis de for lov at forsætte på vælgernes regning.

    Jeg er er gået væk fra (s) for 8år siden og har kiget helt fra blå til rød ende… det eneste der er rigtige at gøre er at finde det parti der falder dig mest for brystet, og så er det ligegyldigt om der er rødt eller blåt.

    det er jo moralen i det hele.

Comments are closed.