Så fik vi den igen, tak for det David Trads

Så fik vi den igen, tak for det David Trads
Jeg har det faktisk rimelig fornuftigt ved at se, at du ikke har skiftet holdning.

David Trads Tuesday, 19 August 2014 at 08:33″ -4 hours ago  near Copenhagen, Denmark
Til alle dem, der jubler over, hvad de synes var en Deadline-afklædning af Pia Kjærsgaards forskelsbehandling af henholdsvis jøders og muslimers ret til at bære religiøse symboler, har jeg dårligt nyt:

Det kommer ikke til at betyde en disse – for blandt de godt 20 procent af danskerne, som agter at stemme på Dansk Folkeparti, ja, der er det helt naturligt og helt i orden åbenlyst at diskriminere.

Dansk Folkepartis vælgere kan simpelthen ikke lide muslimske indvandrere – og det er den triste virkelighed, at denne diskrimination er så udbredt i Danmark i dag.

Hvem har ansvaret for dette?
Ja, hovedansvaret er selvfølgelig Dansk Folkepartis, men jeg placerer osse et stort ansvar hos alle de andre danskere – fra de fleste borgerlige til de fleste socialdemokrater – som siden Poul Nyrup Rasmussen stempling af Kjærsgaards parti som ‘ikke-stuerene’ i 1997 og Uffe Ellemann-Jensens udsagn i 1998 om, at partiet var ‘modbydeligt’, reelt ikke har turdet kritisere partiet.

Ved i virkeligheden at lægge afstand til Nyrups og Ellemanns hårde, men sande karakteristikker, har toppolitikere (og deres medløbere blandt almindelige danskere) de forløbne 15 år legitimiseret Dansk Folkeparti – og derved sagt en slags ok til den diskrimination, der i dag er så naturligt udbredt i Danmark.

Bevares, der har været undtagelser – Marianne Jelved, Margrethe Vestager, Svend Auken, Mogens Lykketoft – men i hovedreglen er der bare tavshed.

Anders Fogh Rasmussen sagde aldrig et kvæk – og Helle Thorning-Schmidt, ja, hun siger heller aldrig rigtigt noget.

Sålænge ordentlige mennesker ikke siger fra, så får Pia Kjærsgaard & Co lov til at fortsætte med at udspy deres giftigheder mod herboende muslimer.

Det er det rigtigt triste.

( Opdateringen kan ses som et screen dump, ved et klik her )

For yderlig læsning

David Trads om racisme og diskrimination
 
I 2002 udkom bogen ‘Danskerne først!’
 
TRADS: Frys Dansk Folkepartis racister ud!