The Good, the Bad and the Ugly i Hjørring

The Good, the Bad and the Ugly i Hjørring

220920150858

Serien Wild west, Dansk Folkeparti Hjørring-kredsen er mandag, landet ved Retten i Hjørring.

Ubehagelig for partiet
Hovedbestyrelsen i Dansk Folkeparti mener det er en ubehagelig sag for partiet, og der er ikke mødt repræsentanter op for at overvære sagen.

Smidt ud af partiet
Tidligere lokalformand for DF-Hjørring, nu løsgænger i byrådet og regionsråd, Vivi Jensen, blev sidste efterår smidt ud af partiet, fordi hun agtede at gennemføre injuriesagen mod sin byrådskollega Vibeke Købsted og det tidligere DF-medlem Tom Bork.

Mandag ved Retten i Hjørring
Medlem af Hjørring Byråd for Dansk Folkeparti, Vibeke Købsted måtte mandag ved Retten i Hjørring erkende, at det var hende, der i 2013, forud for kommunalvalget, lavede to falske facebooksider, hvor ex-medlemmer, der havde dannet en ny liste, blev nedgjort og hånet som landsbytosser. fortæller //nordjyske.dk

220920150849

The Good, the Bad and the Ugly Final Duel
– Jeg lavede facebooksiderne på opfordring fra Vivi Jensen, som mente, at Tom Bork og Nelly Lundsgaard skulle ned med nakken. Vivi ringede og sagde, at hun morede sig rigtig godt over siderne, men jeg fortrød det, fjernede siderne og har siden undskyldt overfor Tom og Nelly, forklarede Vibeke Købsted.

Fastholder
Tom Bork fastholder, at han stadig mener, at Vivi Jensen står bag: – Facebooksiderne indeholdt oplysninger om mit liv, som kun én, der kender mig, har vidst. Jeg kendte ikke Vibeke Købsted særlig godt på det tidspunkt. De oplysninger må være kommet fra Vivi Jensen, sagde Tom Bork.

Fortsætter tirsdag
Injuriesagen fortsætter tirsdag. Vivi Jensen kræver 100.000 kroner i erstatning af Vibeke Købsted og 20.000 kroner af Tom Bork, fortæller nordjyske.dk

Afgørelsen må vi vente på til dommeren har afsagt sin kendelse, engang i oktober.

For yderlig læsning

Nordjysk DF’er lavede hadesider på webportalen Facebook
 
DF’ere lavede hadesider på webportalen Facebook: De skulle ned med nakken
 
Wild west, Dansk Folkeparti Hjørring-kredsen
 
Dansk Folkeparti, frygt for at blive til grin