Ytringsfrihed – Skræmt til tavshed

091220140909

Hjemmesiden //sydsvenskan.se/kultur–nojen/har-ar-per-svenssons-text-som-fick-sas-att-dra-in-en-hel-upplaga-av-sin-tidning/ Här är Per Svenssons text som fick SAS att dra in en hel upplaga av sin tidning

Ytringsfrihed – Skræmt til tavshed
Stilen kan forekomme lidt morsom, er blevet hyppigt brugt, ikke for at fastslå hvad der eventuelt kunne være rigtigt eller forkert, og så måske lande i et kompromis gennem dialog.

Motiverne ser ud til at være alsidige, lidt dunkle måske, men det afspejles ikke nævneværdigt i fremgangsmåderne.

Normalt, ja det kan for nogen syntes mærkværdigt, en smule sygt måske, men det skal du ikke lade dig narre af.

En fremgangsmåde er skriftlige henvendelser til arbejdsgiver eller eventuelt til kunder, med forespørgsler om det ene eller det andet, angående et udvalgt offer.

Et eksempel, hvor det beskrives at et medlem af Europaparlamentet som har parlamentarisk immunitet, angiveligt har rettet henvendelse til arbejdsgiver – finder du HER

200820141141

“At procestrætte et udvalgt offer”
Jeg vil undlade at give nogen gode ideer, så derfor får du ikke en nærmere beskrivelse af fænomenet, “at procestrætte et udvalgt offer” – dog kan nævnes, at der også kan indgå en længer-varende og kostbar sagsbehandling ved domstolene.

Som eksempler kan nævnes et par sager.
Karen Jespersen /Zubair Butt Hussein.

120520111923

– Og Dragsdahl-sagen, som har udviklet sig helt ekstremt og nu ser ud til at brede sig.

På Facebook skriver Jørgen Dragsdahl: Toftkær har nemlig i Weekendavisen skrevet, at Jensen systematisk over en længere årrække har misbrugt arkiverne i Politiets Efterretningstjeneste, idet han har brudt sin tavshedspligt.

Det medførte, at professoren i samme avis den 28. november truer Toftkær med en injuriesag, fordi han angiveligt har fremført en ”stærkt injurierende sigtelse”. Citat slut.

(Screen dump kan ses her)

Tilsyneladende har, Bent Jensen, følt sig så krænket, at han ønsker at rejse en injuriesag som angiveligt skulle være berammet til maj 2015.

091220140850

Jamen stopper det dog aldrig, vil du måske tænke.
Svaret flagre lidt i vinden, men forhåbentlig vil den kollektive intelligens rette op på noget af idiotien, – håbe på det kan man vel stadig.

For yderlig læsning.

Bent Jensens brud på tavshedspligten, dragsdahl.dk
 
Hvor meget skal man finde sig i?
 
Ret op på en uretfærdighed Støt Zubair Butt Hussain
 
Muslim får nu økonomisk opbakning til sin injuriesag mod den omstridte venstre politiker Karen Jespersen
 
301120121219