P77.dk * Kim Møller, Jeg er uskyldiiig

P77.dk er vi trætte af, at højrebloggere gør det til sit ærinde at gå efter vores blogger Margrethe S. Hansen som person.

Nogen gange får man helt lyst til at tage til genmæle.

Skriver Admin på Net-Avisen P77.dk 
-Og fortsætter med følgende.

Bloggeren Kim Møller, der efter sigende har udnyttet sin eliteuddannelse og mildt sagt noget jævnt bedømte arbejde indenfor islamforskning til en karierre som natarbejder på lager i det mørke Jylland, har forsøgt skrive en kronik, som end ikke Jyllandsposten ville trykke.

Men som en snegl, der bliver ved med at kravle frem på din terrasse uanset hvor mange gange du kyler den helt ned bagerst i baghaven hvor den hører til, har kronikforsøget alligevel fundet vej ud i lyset.

Den unge iranskfødte blogger Firoozeh Bazrafkan annoncerer glædeligt ”hans kronik, som JP valgte ikke at publicere” på sin blog 1. september 2011.

I sædvanlig narcissistisk stil får Kim Møller alt til at handle om sig selv. Under overskriften ”jeg blev gjort medskyldig” og en grandøs prisning af sig selv som ”en af de mest læste danske højrebloggere” præsteres rent ud sagt en pueril pludren om, hvor uretfærdigt de danske medier har været efter ham.

Således bliver en artikel i Politiken om counterjihad-netværket, som nogle antimuslimer kalder sig, hos Kim Møller vendt til at han beskyldes for at have ”Børns blod på hænderne”, fordi hans blog listes som en sådan counterjihad-blog.

Reference
Netavisen, P77.dk //p77.dk/samfund-mennesker/

For yderlig læsning
 
FaceBook-Gruppen: ‘Jyllandsposten – en platform for fremmedfjendskhed og racisme’ 
 
‘Hade-Bloggerer’ folder sig ud på Jyllandsposten og rammer bunden 
 
Firoozeh Bazrafkan: Karen har du set den der dokumentar om …