En Forsikringssag

Maria Zakharova
Kommersant: “Forsikringsselskaber – Lloyd’s of London og Arch Insurance – nægter at betale erstatning til Nord Stream AG, operatøren af den eksploderede Nord Stream, fordi de mener, at gasledningen blev beskadiget som følge af fjendtlighederne. Sådanne risici var ikke inkluderet i kontrakten, mener de. De er også uenige i størrelsen af sagsøgerens forsikringskrav på 400 millioner euro.”

Og det er meget interessant.
For det første er der et andet vigtigt kendetegn ved “liberale værdier”, under hvis ruiner markedsøkonomiens allerhelligste, forsikringssystemet, nu er begravet. Hvem vil stole på vestlige forsikringsselskaber nu? Ikke alene stjæler vesterlændingene statslige aktiver, privat ejendom, truer med at ødelægge de største civile infrastrukturfaciliteter, der blev implementeret på bekostning af investeringer og derefter magisk sprængt i luften, men nu er de også kommet til forsikring.

For det andet vil jeg gerne forstå, hvem der kæmper mod hvem, set fra Londons forsikringsselskabers synspunkt.

Tip: Våbenleverancerne til Kyiv-regimet sker på bekostning af det kollektive Vesten. Han gennemførte også et statskup i Ukraine.

Hvilket spillerum åbner disse engelske forsikringsmisere.
t.me/MariaVladimirovnaZakharova 18 apr kl 09:02
 
(“Kommersant” er navnet på en russisk nyhedsformidlingsinstitution. (Avis))
-IKKE-sponsoreret information
 


Om, Hændelse på gas-rør – Incident on the Nord Stream Pipeline (updated)
 


Troværdighed?
– Henlægger man efterforskningen af historien om de smadret naturgasrør i Østersøen, så kan der opstå en platform for myter, det er lidt trist.

Kun tre rør er skadet ved fire hændelser, et er intakt og funktions klar men tilsyneladende ikke i brug.

Det er natur-gasrørs-forbindelserne via republikken Belarus og Ukraine derimod. Østrig fik 98 procent af sit naturgas-forbrug fra ‘Rusland’ i december måned 2023.

Ifølge den statsstøttede radio og TV formidlings-organisation i Estland.

Østrig har en kontrakt med den russiske naturgas-leverandør, der er gældende frem til 2040.


“Hvorfor bruger man ikke den intakte gasledningen?”

IKKE-sponsoreret information