P77.dk: Belgien; Politikere chikanerede skolebørn med pølser

Netmagasinet P77.dk: Belgien, Politikere chikanerede skolebørn med pølser

Tre mænd fra det islamfjendske belgiske parti Vlaams Belang, brød ind til grillfest på en skole og chikanerede de muslimske børn med svinekøds-pølser. Skriver Margrethe S. Hansen på Netmagasinet P77.dk

-Og fortsætter
En hyggelig grillfest for en gruppe 12- 14 årige skoleelever, herunder også en del med muslimsk baggrund udviklede sig ubehageligt, da to lokalpolitikere fra det islamfjendske parti Vlaams Belang og en person fra partiets ungdomsforening brød ind til festen viftende med svinekøds- pølser.

Foruden at tiltvinge sig adgang til grillen hvor pølserne blev smidt på, viftede de også med pølserne op i ansigtet på et par af de muslimske børn.

De chokerede børn og voksne tilkaldte politiet og fortalte at tre mænd skældte ud på børnene og lærerene fordi de serverede hallalkød og ikke svinekød.

Enkelte af børnene begyndte at græde over optrinnet og måtte hentes af deres forældre.

-Det belgiske parti Vlaams Belang er bestemt ikke et ubetydeligt, “sidegadeparti” som man til tider ser den type partier være det på europæisk niveau.

Det belgiske parti Vlaams Belang, har flere gange gjort sig bemærket i dansk sammenhæng
-men også i Danmark.

Reference
Netmagasinet P77.dk //p77.dk/samfund-mennesker/samfund/belgien-politikere-chikanerede-skoleborn-med-polser

For yderlig læsning

Filip Dewinter fra det belgiske parti Vlaams Belang, klager over plakatkunst

2 comments on P77.dk: Belgien; Politikere chikanerede skolebørn med pølser

  1. Synes da også at det er synd for børnene, MEN. Kan man blive truet af en pølse lavet af svinekød, og var den rød eller brun?? !!De “viftede de også med pølserne op i ansigtet på et par af de muslimske børn”… Hold nu op.. Man kan jo kun grine af den måde artiklen er skrevet på..
    Tænker lidt at hvis de var kommet med flæskesvær, så havde det jo nok været ude i krisehjælp osv..:-)

    Hvordan de kunne have gjort for at fremme deres sag omkring halal slagtet kød, må de jo så tage til efterretning til næste gang. Men jeg er skam helt enig med dem i deres sag. Det burde jo være forbudt at bruge halalslagtet kød og så især på en offentlig skole, men her i dk gør vi jo også hvad muslimerne beder om for ikke at skabe ballade.!!!

  2. Steffen så det er i orden at folk udnytter børn i politisk cirkus og begår overgreb på uskyldige børn ?
    Gælder dette også ikke-muslimske børn.

Comments are closed.