Gæsteblogger om fascistoid hadsprednining

260420161945

Justice, Dignity, Equality and Peace
Indledningsvis vil jeg lige tillade mig at henlede opmærksomheden på, – at det
er de “resurseløse” som opløser totalitære regimer og lægger berlinmure ned.

260420162033

Et symbol på kampen for frihed og demokrati
“Sandhed og kærlighed må vinde over løgne og had!” – Var mottoet for Václav Havel.

Václav Havel, var en markant personlighed i opgøret med det totalitære regime i Tjekkiet, og førte landet frem til demokrati i 1989.  Det kan du læse mere om HER

Gæsteblogger
Jeg har inviteret Olé Pedersen til at gæsteblogge lidt om et historisk forløb, som han ser, og husker det.

Opdateringen kan ses som et screen-dump her

Gæsteblogger om fascistoid hadsprednining

Gæsteblogger Olé Pedersen
Den antimuslimske kampagne og hetz, der især fra årene efter Anders Foghs magovertagelse har forandret og radikaliseret Danmark og dansk politik i en grad, nok de færreste havde troet mulig, har haft mange betydelige spillere. Fra politikere på Christiansborg til ekstreme kræfter som f eks Nicolai Sennels.

Fascistoi hadsprednining
Stærkt højreorienterede og indflydelsesrige bloggere har nærmest stået i kø med løbende indlæg.

Henrik Day Poulsen er blot en. Der går således en klar linje fra Folketingets racistdømte forkvinde og til legitimeringen af den fascistoide hadsprednining, det under ét må betegnes som, og som har flyttet Danmark fra at have et respekteret humanitært omdømme, til et samfund der er stadig mere fragmenteret Og med et omdømme der er noget blakket.

Misinformation synes at være blevet del af dagens orden
Det samtidig med udsatte grupper udsættes for stadige forringelser af anstændige levevilkår og den kriminelle konventionsstridige aktivistiske krigsførsel lige er blevet optrappet. Og Obama har været forbi for at tale de vigtigste europæiske statsledere på plads med det gamle skræmmebillede om Ruslands aggression. I øvrigt er alle disse statsledere der lige har mødtes krigsforbrydere, undtagen Angela Merkel.

Tidligere embedsmand
Jens Hansen, der er tidligere embedsmand i et ministerium, sammenfatter det sådan: Åsagen til krisen kan sammenfattes til JP`s infantile hetz imod muslimer siden 2001. Foghs forbryderiske krig i Iraq. Som JP bakkede hundrede procent op om. Leflende og ukritisk overfor Fogh.

Aldrig klogere
Og Muhamed tegningerne som skulle spotte, forhåne og latterliggøre muslimer. “nævner her nogle: Jyllands Posten og Carsten Juste bliver aldrig klogere. Før Anden Verdenskrig forhånede, spottede og latterliggjorde JP jøder. Og forsvarede Hitlers jødeforfølgelser.

Højreekstremistiske bloggere
I 2001 da Fogh og Pia Kjærsgaard lagde deres sorte klamme hånd over Danmark blev det så muslimernes tur til hån, spot og latterliggørelse. JP ansatte en lang række muslimfjendtlige højreekstremistiske bloggere til at stå for det beskidte arbejde. F.eks. Sennels, Morten Uhrskov, Støvring, Jalving og hvad den slags nu måtte hedde.

En krig på en løgn
I 2003 løj Fogh Danmark ind i den forbryderiske krig i Iraq. Carsten Juste og JP valgte, at håne, spotte og latterliggøre muslimerne med de infantile og barnlige tegninger, da Danmarks myrderier i Iraq var på sit højeste. Så er man squ ikke for klog.

Ondskab og dumhed
Carsten Juste beklager sig over, at situationen eskalerede. Og at nogle rejste rundt og fremviste tegningerne. Det er nu hans egen fejl. Hvis tegninger ikke skulle have være vist uden for sognet, men blev bragt i al fortrolighed, så skulle JP sandelig have gjort opmærksom på det, før tegningerne blev bragt i JP. Ingen ønsker jo at løbe med sladder.

Fascistoid hetz
“Pittelkow arbejdede tidligere for JP. Hvor han sammen med Sennels, Morten Urskov og Jalving deltog i den svinske muslim hetz som JP iværksatte i 2001. Da Fogh og Pia K. lagde deres sorte klamme skygge over Danmark. Hetzen kulminerede, da JP indsatte de stupide og barnlige Muhammed tegninger.

Den fascistoide avis
For JP var det naturligt at iværksætte en hetz imod muslimer. Den fascistoide avis havde jo indtil 1943 kørt en tilsvarende hetz imod jøder. Men selv for JP blev Pittelkow for ekstremistisk. Og JP fyrede ham

Opdateringen kan ses som et screen-dump her

Notat
Webportalen //theguardian.com /world/2013/dec/05/nelson-mandela-barack-obama-symbol-justice”
Barack Obama: Nelson Mandela was a symbol for justice, equality and dignity

For yderlig læsning.

Et symbol på kampen for frihed og demokrati
 
Human rights en liberal mærkesag
 
040620111447
 
22årsdagen for massakren på Den Himmelske Freds Plads mindes