International avis i krise

International avis i krise
Hvor er det trist, i denne tid – i skyggen af Dansk Folkeparti og VK-regeringssamarbejdets gloværdige regeringsperiode på 10 lange år – at se selv store koncerner vakle i et økonomisk kaos, perioden skabte.

Den, ikke mindst i Danmark og Sverige, så verdensberømte avis,
“Dispatch International” ser ud til at være i krise.

080920121516 Ambitionerne var store, målene høje, avisen “Dispatch International” ville komme til at sætte en hel ny dagsorden, for hvad man kunne bringe af nyheder i en avis.
Dispatch International, som blev grundlagt af Ingrid Carlqvist og Lars Hedegaard, i august 2012. skulle udkomme på flere sprog, herunde på engelsk, svensk og dansk.

Dansk Folkeparti og svenske, Sverigesdemokraterne valgte at vedlægge første-udgaven af avisen, helt gratis sammen med deres eget medlemsblad, som blev sendte ud til samtlige partimedlemmer.

Til //svt.se /nyheter/regionalt/sydnytt/Sydnytt, fortæller en af medstifterne, Ingrid Carlqvist, at man i slutningen af December 2012 henvendte sig til arbejdsformidlingen og søgte om løntilskud til tre personer, herunder til den grafiske designer som nu har sagsøgt avisen.

Ifølge retssagen ved Malmö byretten kræver han erstatning og efterbetaling for i alt SEK 250.000. – for tabt arbejdsfortjeneste og uberettiget opsigelse.

Med hensyn til kompensation er parterne langt fra hinanden, designeren hævder, at han blev lovet en løn på 30.000. pr. måned. skriver Sydnytt //svt.se/nyheter/regionalt

Reference
//svt.se/nyheter/regionalt/sydnytt/formgivare-stammer-dispatch-international
Netmediet P77.dk – der uddyber //p77.dk /nyheder/889/lars-hedegaards-avis-taber-pusten

For yderlig læsning.

Falsk anklage mod Svensk avis
 
Massiv kritik af præst som skriver for hade-medie
 
En ny papir-avis, Dispatch International, blev lanceret i sidste måned