DF-Bio: Fogh´s krige

Anders Fogh Rasmussen´s krige
Først troede jeg at BZ maleren bare havde taget røven på Fogh men efterfølgende er der for mig ingen tvivl om at Fog ønsker at blive husket som det han er.

Den mest krigsliderlige statsleder vi har haft siden Christian den 4.

Anders Fogh, der er blevet personlig ven med Bush,fortalte at Irak havde masseødelæggelsesvåben. “Det er ikke noget vi tror – det er noget vi ved”.

Da krigen blev upopulær og det for Fogh blev ønskeligt at trække soldaterne hjem, så hed det sig at det var efter ønske fra Irakerne.

Af alle de lande der var i Irak, faldt man fra den Irakiske regering lige over, at det var de danske soldater man ønskede at få sendt hjem.

Nåh men det er historie, enhver der har fulgt bare lidt med ved at det var en ulovligt krig Fogh og VKO fik os slæbt med i.

Noget andet er krigen i afghanistan
Hverken Alexander den Store, Djengis Khan, det britiske imperium eller Den Røde Hær havde succes med at “civilisere”, altså undertvinge, disse stolte afghanere.

Men danskerne kan gøre det siger og VKO partierne.
De fortæller dog ikke at det ikke ligesom at spille computerspil.

Unge mennesker der tror de er helte og det er de andre der bliver ramt er der nok af.

Hvem er det EGENTLIG, der mener, at unge mænd i kampuniform skal rende rundt i verden og skyde på andre.

Hvem er fjenden?
Hvem tjener penge på krig?

Hvad laver vi sammen med amerikanerne i Irak, Afghanistan? Og nu tales der om Afrika som næste mål. Og Yemen. Og Pakistan.

Ja Fogh har grund til at være stolt.
Han har ødelagt så mange familiers liv udelukkende for han kunne få et eftermæle. Tiden vil vise om ikke det blive samme eftermæle som er give til despoter vi helst havde været foruden.

Wikileaks
Søren Espersen fra Dansk Folkeparti er hurtigt ude i skandalemedierne når disse mangler en kommentar vendt mod muslimer eller forsvar for krigen eller regeringens politik.

Han har dog været bemærkelsesværdigt tavs siden organisationen Wikileaks offentliggjorde 391.832 feltrapporter fra krigen i Irak, der ikke var beregnet for offentligheden.

Siden da har aviser over hele verden rapporteret om et noget andet Irak, end politikerne har oplyst os om.

Det amerikanske militær samt vores egen Anders Fogh Rasmussen har fordømt Wikileaks’ offentliggørelse af dokumenterne med det argument, at de kan stille koalitionsstyrkerne i et dårligt lys og bringe nationale liv i fare.

Det er løgn og bedrag det hele for sandheden er at det kun stiller dem selv i dårligt lys.

Anders Fogh Rasmussens forsvarsminister Søren Gade, fortalte ikke det danske forsvarsudvalg – at irakere der blev fanget i samarbejde med britere blev overladt til totur eller mishandling hos irakisk politi.

Vi har i Danmark har en regering og et dansk folkeparti, der lyver for sin befolkning om “krigen mod terror” siden 11. september 2001.

For yderlig læsning

Rapporten om Irak-krigen
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *