NETHADERNE

NETHADERNE
En verden med kvindehandel og prostitution.

“Med helt fra starten i Fremskridtspartiet og fulgte med over i Dansk Folkeparti”.

Jeppesen kontaktes af AP og Morten – far og søn. De vil begge sige undskyld for deres racistiske og sexistiske udfald…

Opslået af DR2 på 2. september 2015

Offentliggjort den 15. dec. 2015

Michael Jeppesen bliver inviteret til Jylland af Morten. Morten viser Jeppesen, hvordan underverdenen arbejder. De besøger de bordeller Morten drev indtil politiet lukkede dem ned. Morten er helt åben omkring hvordan kvinder i samarbejde med ham tjener tusindvis af kroner på prostitution i Vest- og Nordjylland.

Offentliggjort den 16. dec. 2015

Michael Jeppesen har mødt Morten, der forsøger at få udenlandske kvinder til at flytte til Jylland for at tjene penge som prostitueret. Det går ikke helt som Morten håber. Personligt er Morten også udfordret af, at fortiden presser på. Morten fortæller om sin fortid som familiefar i et parcelhus alt imens han tager til København for at overtale kvinder til at samarbejde med ham om salg af sex.

*

Offentliggjort den 16. dec. 2015

Michael Jeppesen har fået adgang til underverdenen. Han følger Morten, der forsøger at hverve kvinder til prostitution i Jylland. Morten har ikke held med hans projekt – selvom han sammen med kæresten Joy er i København for at finde samarbejdspartnere. Morten indvier Michael Jeppesen i den brutale verden, mens han selv må erkende, at hans projekt smuldrer og hans liv med for meget alkohol og kriminalitet er ved at blive for meget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *