Stor næsedag nissen flytter med

Stor næsedag nissen flytter med
Den politiske rumlekasse har nemlig slet ikke forholdt sig til problematikken omkring justitsministeriets legitimitet. -Den hersker de Danske konservative over, for tiden.

Sonningprisen
Den tyske sociolog og filosof Jürgen Habermas der i 1987. modtog den danske pris til belønning af sin indsats i europæisk kultur, har fremhævet, at legitimiteten forudsætter, at det igennem offentlig politisk diskussion og argumentation skal være muligt at påvirke lovgivning og administration. hjemmesiden //denstoredanske.dk

Bagatelgrænse
Med nutidens priser på sko og underbukser, så kan man vel tillade sig at betragte 100.000 kroner som værende under en bagatelgrænse som statsadvokaten ikke skal bruge tid på.
-Men tænk hvor meget bøvl man havde undgået, hvis han havde taget sagen.

Støttepartiets troværdighed
Esben Lunde Larsen blev udnævnt til miljø- og fødevareminister i Lars Løkke Rasmussens V-regering mandag den 29. februar 2016. – Han afløste Eva Kjer -som efter adskillige skandalesager der inkluderer overtrædelse af flere EU-direktiver, blev væltet af -overraskende nok, de Danske konservative.

Oppe i mediebilledet
Esben Lunde Larsen har i de seneste uger været i politisk stormvejr i sagen om de såkaldte kvotekonger, som sidder på store andele af fiskekvoterne.

En løgn bli’r til en “næse”
Først pustede Dansk Folkeparti sig op –Det skulle man nok ikke ha gjort, efterfølgende så freder de Esben Lunde Larsen som minister, og sagen rundes af med en næse. -Men Esben Lunde Larsen vildledte også på selve samrådet.

Kommentator
Det styrker ikke støttepartiets troværdighed, men derimod politikerleden, lyder dommen fra Ekstra Bladets politiske kommentator, Hans Engell, tidligere formand for de konservative.

Han skriver, at DF valgte “den mest uprofessionelle af alle løsninger”.
-Og i de ord, kan der ligge ret meget, tilegnet visdom.

Danske konservative
Samme parti, de Danske konservative, som væltede den forrige minister af posten, står nu tilbage med “nissen” -problematikken omkring justitsministeriets legitimitet.
 

Bekæmpelse af Svig
Dertil kommer/er kommet, -en redegørelse fra EU-parlamentets efterforskningsenhed OLAF –
Det Europæiske Kontor for Bekæmpelse af Svig.

Dansk Folkeparti
Det er ubetinget en sag som vedrører Dansk Folkeparti -og som vi ved, så er de Danske konservatives kernevælgere fra Vestjylland, -meget lidt elastiske overfor, hvad de mener er “rigtigt eller forkert”.

Referanceliste

Webstedet //denstoredanske.dk // Jürgen Habermas
 
Webstedet /professionsviden.dk Habermas -samtale, kommunikation, demokrati og fornuft
 
Webstedet //gylle.dk/?s=Eva+Kjer/SØGERESULTATER FOR: EVA KJER
 
OLAF–hva-for-en–kan-han-fange-fisk
 
For yderlig læsning

Det Europæiske Kontor for Bekæmpelse af Svig – OLAF
 
Det Konservative Folkeparti for talentløse tanter