Sverigedemokrat nævning fyret

Sverigedemokrat nævning fyret
Sverige Demokraternes nævning i Karlstad Distriktet Erik Johansson er fyret med øjeblikkelig virkning fra Värmland byret.

-Erik T Johansson udtalelser i avisen og på tv viser, at han ikke deler grundlæggende værdier som ligestilling af alle mennesker.

Han var åbenlys uegnet -står der i Värmland byrettens afgørelse.
Distrikt dommerens erklæring refererer til de anti-semitiske emails Expo fremviste, at Johannson havde sendt til en partikollega.

I de e-mails påstår Erik Johansson, blandt andet, at den officielle historie om Holocaust skal tages med et gran salt, og der var medsendt links til alvorlige anti-semitiske hjemmesider.

Homofobiske udtalelser
-For nylig interviewede TV4 Erik Johansson om de anti-semitiske e-mails.
I interviewet, beskyldte han homofile for at forsøge at påtvinge os deres kultur, til trods for at vi ønsker, vores normale straight kultur.

E-mails og interview førte til den konklusion, at Erik Johansson skulle afskediges. Partiet Sverigedemokraterne har kendt til Erik Johansson’s anti-semitiske e-mails siden begyndelsen af 2010.

Først efter Expo har omtalt de emails, har partiet indledt en udelukkelse-sag mod ham. Skriver EXPO på deres NetAvis – //expo.se:80/2011

Reference
//expo.se:80/2011/sd-namndeman-sparkas-av-tingsratten_3648.

For yderlig læsning

Når skidt kommer til ære i Sverige
 
Farshad Kholghi og Sverigedemokraterna
 
Dansk Folkeparti censur i medlemsblad
 
JP-journalist skal tale for svenske nynazister
 
Er det iorden at bruge en Nazi-U-Båds-helt som profilbillede?
 
VALG 2010 -Sverige Demokraternes kandidater har kontakter til white power miljøet