En “liberal” medie-fis fra Bornholm

160620131246

150620131201Det var så det folkemøde på Bornholm.
Hele folket…af meningsdannere journalister og levebrødspolitikkere på rystesammentur med pædagogiske indslag og hygge-hejsa selskabslege som fællessang, terrænløb, fodboldspil.
Det gik jo helt fantastisk.
– Dansk Folkeparti-formand Kristian Thulesen Dahl anklager Liberal Alliances Anders Samuelsen for at skabe splid i blå blok og for at give regeringen politiske gaver.

Det skyldes, at LA-formanden i dag går hårdt til angreb på Venstre og formand Lars Løkke Rasmussen for at svigte sit »moralske ansvar«. //b.dk /politiko/anders-samuelsen-til-lars-loekke-i-smadrer-demokratiet,” Skriver Berlingske.

Det der med det, “moralske ansvar” – er en noget usikker størrelse.
Flere vil sikkert opfatte det på samme måde som at sælge elastik i metermål,
hvor indtjeningen som bekendt kan være omvendt proportional med moralen.

Det er velkendt, at de i artiklen omtalte personer daglig, færdes i samme kredse, har stærke privatøkonomiske interesser i at tiltrække sig medieomtale samt at Liberal Alliance har en igangværende annoncekampagne kørende på flere media.
160620130110
“I mellemtiden har formændene for Dansk Folkeparti, de Konservative og Liberal Alliance også nået at beskylde Venstre for at føre en zigzag-kurs på forsiden af Politiken.

160620131243

Ifølge Kristian Thulesen Dahl (DF) skaber Anders Samuelsens udmeldinger nye stridigheder i blå blok.” Skriver man på //bt.dk /politik/la-i-haardt-angreb-paa-venstre-falliterklaering-smadrer-demokratiet-forkastelige” – Berlingske

Som i samme artikel får rundet af, med lidt “markedsføring” af en Konservativ spids-kandidat til kommunevalget.

– K-formand Lars Barfoed har ingen kommentarer til Anders Samuelsens udsagn. Den konservative profil Rasmus Jarlov (K) fra Københavns Borgerrepræsentation, siger, at han ikke vil bruge så »voldsomme udtryk« om Venstre, og at Liberal Alliance skal »huske at bidrage til at få borgerlige mærkesager igennem i stedet for konstant at skabe splid«. Kan man læse på //b.dk /politiko/anders-samuelsen-til-lars-loekke-i-smadrer-demokratiet” >Berlingske.

Og således ender det hele i fryd og gammen, hos tante berliner, – Puuuha det lettede.

Reference
Hjemmesiden, Berlingske
Hjemmesiden, Politiken
Hjemmesiden, B.T

For yderlig læsning.

Konservativ nærmest lykkelig

Planter Liberal Alliance medie-argurker?