Er det her Breiviks terrororganisation ?

Den norske terrorist Anders Behring Breivik fastholder sin påstand om at der findes en hemmelig terrororganisation. Skriver Margrethe S. Hansen på Net-Avisen P77.dk

-Og fortsætter
Avisen London Evening Standard skrev i sidste uge, at Breivik fastholder sin påstand om at være det yngste medlem af en anti-muslimsk hemmelig organisation stiftet i London i 2002.

English Defence League et britisk højreekstremt netværk, der kæmper mod det de opfatter som islamiseringen af England er flere gange nævnt i Breiviks manifest og beskyldt i pressen for at være den organisation som Breivik omtaler i sit manifest.

Breivik skriver i sit manifest, at han var med til at hjælpe English Defence League med at planlægge deres kommunikationsstrategi.

English Defence League nægter at have nogen direkte forbindelse til den norske terrorist.

Dog har flere medlemmer af English Defence League meldt ud at Breivik har deltaget i et par af English Defence Leagues demonstrationer, dette er sket i 2009 og i 2010.

Breivik skriver på nogen af de første sider i sit manifest at den nye hemmelige tempelridderorden, som han er medlem af blev stiftet i 2002 i London.

Tager man hans påstand bogstaveligt, så…

Reference
Margrethe S. Hansen Net-Avisen P77.dk

For yderlig læsning

Anders Breiviks ‘edderkoppespind’ afdækket