Forbyd Skifergas i hele EU

020920132150
Forbyd Skifergas i hele EU
Skifergas er og bliver et fossilt brændsel og skal derfor regnes til de andre skadelige energiformer som olie og kul. Skriver man i Margrete Aukens pressemeddelelse

–og fortsætter
Hvis vi skal forhindre klimaforandringerne, må vi reducere de fossile brændsler, men vi har travlt og må ikke ødsle tid og penge væk på skifergas.

Det vil være tudetosset at sætte udviklingen af vedvarende energi på standby for at fremme en teknologi DER efterlader os med store problemer for miljøet OG menneskers sundhed, og som ingen løsning giver på fremtidens energiforsyning.

Ifølge det Internationale Energiagentur vil skifergas fjerne penge fra vedvarende energi og tilmed forværre klimaforandringerne.

Så sent som i sidste uge gentog Europa-Parlamentet sit krav om obligatoriske miljø-undersøgelser ved udvinding af skifergas.

Gasindustrien skylder i den grad borgerne i Europa at fremlægge klare og tydelige beviser på at den fejlfrit kan håndtere alle risici forbundet med skifergas.

Men selv hvis skifergassen ikke havde katastrofale følger for mennesker, dyr og miljø, ville den stadig medføre flere klimaforandringer og bremse udviklingen af vedvarende energi.

Derfor skal vi helt og aldeles forbyde skifergas i EU.

Du kan måske, læse mere på Margretes blog på, //b.dk/politiko/forbyd-skifergassen-i-hele-eu

For yderlig læsning.

Se seneste nyt fra SF
 
Se den Grønne gruppe i parlamentet her