Idealismens flade dæk

100320140657

Idealismens flade dæk
Messerschmidt til dagbladet B.T. – Husker ikke, hvad jeg lavede
Det er dagbladet B.T. som har gravet lidt og har måtte konstatere at idealismen kører på flade dæk.

Den er derimod mere hårdtpumpet i valgtaler eller, når man sådan lige den 5. januar i DR’s udsendelse ’Europa lige nu’ skal fortælle lidt om hvor stor en gave, man selv syntes, man er til samfundet.

– Dansk Folkepartis Morten Messerschmidt er udeblevet fra en række vigtige møder i Europa-Parlamentet, hvor debatten om parlamentets flyttecirkus har været på dagsordnen. Skriver dagbladet B.T. -og fortsætter

De meget afslørende pinligheder, nærmest driver ned over artiklen, som var det vand på et vindue i en osteforretning.

Dagbladet B.T. kan ikke finde tegn på, at han har bidraget til den rapport, som han selv kalder for, sit vigtigste arbejde i 2013. – og konstaterer at han har ikke stillet et eneste af de 124 ændringsforslag, der er blevet stillet af medlemmerne af Forfatningsudvalget.

-Nå ja – Han kunne jo være enig i ændringsforslagene og derfor bare være glad for andre havde fået samme ide – meeen…

Da det første udkast til rapporten blev behandlet i udvalget den 8. juli 2013. var Dansk Folkepartis Morten Messerschmidt også fraværende.

Den 17. september 2013. da udvalget forhandlede om 124 ændringsforslag var Morten Messerschmidt også fraværende.

Han var selv var hovedordfører for en anden rapport, der også var på dagsordenen under det samme møde, som han altså – også var fraværende fra.

Den 26. september behandlede udvalget syv kompromisforslag, – Dansk Folkepartis Morten Messerschmidt var også der, fraværende – og deltog først ved den endelige afstemning om rapporten 14. oktober.

Gu ved om han overhovedet har læst rapporten – det er da en nærliggende tanke, der måske kunne indfinde sig når Dansk Folkepartis Morten Messerschmidt jo ligefrem fortæller til dagbladet B.T. – at han ikke kan huske hvad han lavede.

Dagbladet B.T. har sandelig fået rystet posen denne gang –

Reference
//bt.dk /politik/bt-afsloerer-her-er-sandheden-om-messerschmidts-haarde-arbejde-i-eu” – med statsstøtte